Jakim jestes kibicem??

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post autor: j1mmy » 31 mar 2006, 21:54

Ja jastem kibicem stosunkowo młodym. Napewno nie mogę powiedzieć że kibicuje jakiesmuś klubowi od X lat. W zasadzie to piłką na poważnie zaczalem sie interesować gdy mój kolesga pokazał mi fma :D i chcialem zobaczyc jak sie ma ta symulacja do rzewczywistosci.
przedzen typu, ze jak kibicuje je
W przeciwienstwie do niektorych nie mam jakis dziwnych uprzedzen :

Kibicuje Realowi to na Barcelonie wieszam psy kiedy sie da i namny po zwyciestwie odwrot:P
(
Z tą Barceloną to tak nie do konca trafione ale nie lubie ich tak na przekór :P
)

Nie do konca trafiają też do mnie hasla wierny po porażce dumny po zwyciestwie. Cieszy mnie jak druzyna ktorej kibicuje wygra ale zeby tam byc z tego dumnym. Przeciez w tym 0 moja zasluga, moze gdybym byl na tym meczu i zdarl gardlo...

Lubie kibicowac druzynom ktore sa teroretycznie slabsze, bo jak wygraja to mozna sie z ludzi ponabijac ^^.

reprezentacji kibicuje jednej tej slusznej , reszta jest mi obojetna.

Klubowi w zasadzie tez kibicuje jednemu, ale to tylko dlatego ze to byl moj pierwszy klub w fmie 2005 :P.
W zasadzie nie mam stosunku do naszych rodzimych klubow, kibicuje tym co ladnie graja niewazne czy wygrywaja czy przegrywaja.

Jesli juz o czyms dyskutuje to robie to dosc chaotycznie ale staram sie nie korzystac z wielkich słow typu osmieszasz sie , infantylny, nadinterpretacja itd...

Wróć do „Hyde Park”