Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 kwie 2006, 16:39

Czy moze mi ktos wyjasnic dlaczego z boiska nie wylecial Ouatarra? Bo nie kumam tego ani troche. Fakt, ze gdyby dostal czerwona kartke za dwa ataki na bramkarza, to chyba trzeba by go bylo wpisac do jakiejs ksiegi rekordow, no ale jezeli dostal za pierwsze wejscie, to za drugie tym bardziej. Rozumiem, ze moze robi jakas specjalizacje z chirurgii szczekowej, ale nie musi tego cwiczyc na boisku. Gdyby tak trafil dokladniej Peskovica, to mogl mu zafundowac przyspieszona kuracje ortodontyczna :?

Poza tym Legia zagrala miernie, zeby nie powiedziec slabo. Wystarczylo, ze Pogon sie dobrze ustawila i nic sie nie dzialo pod bramka Peskovica. Jakies tam wrzutki, jakies strzaly niegrozne i tyle. Fakt, ze Portowcy tez sie nie kwapili do atakow, ale oni przyjechali po 0-0 i byli blisko. Zagrali bardzo dobrze taktycznie i widac, ze Legia jak nie strzeli bramki na poczatku meczu, to ma problemy. Tak bylo z Belchatowem, tak tez z Pogonia. Jezeli to ma byc ta super najlepsza i najefektowniejsza druzyna w Polsce, to ja dziekuje za taka Polske. Kaczory u wladzy, Legia Miszcz a ja emigruje na Bialorus.

Edit:
Fajna ranga. Dzieki :? Tylko ciekawe za co :?

Wróć do „Polska”