Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 02 kwie 2006, 17:09

ossy pisze:No sorry Łukasz, ale fieldy tez sie cieszyl że Del Piero nie zagra.
ty juz się może nie odzywaj co ? co ja mam z tym wspólnego ? to, ze ja się cieszyłem to znaczy, ze iini tez mają się cieszyć ? lub nie ?

ossy pisze:Łukasz[ACM] napisał:
Nawet jeżeli nie zagrają to Arsenal ma wyborną forme co pokazał wynik 5:0

Tak..z Aston Villą?
lub pierwszy mecz z Juventusem - może to ci uzmysłowi, ze Arsenal jest w wysokiej dyspozycji.
Brak Eboue i Cesca to niewatpliwie wielka strata [Eboue ma większe szanse na powrót], wkońcu to sa obecnie nasi najlepsi piłkarze. Ich szanse na występ w meczu w środę oceniany jest na 50:50, choc myślę, że nawet gdyby ich zabrakło - Arsenal da sobie radę i utrzyma korzystny wynik. Przecież mamy innych zawodników. Zamiast Cesca może wsyąpić Diaby, lub możemy zagrać 4 w pomocy i Persie obok Titiego w ataku [świetne gole strzelili Aston Villi :P] Za Eboue może na prawą powedrować Toure, a obok Senderosa wystąpic może Sol, który w środę już bedzie gotowy do gry.
Łukasz[ACM] pisze:Swoją drogą trener Arsenalu popełnił dziś duży błąd, mógł oszczędzać zawodników albo ich zmienic bo prowadzenie było.
Wygrane sa nam potrzebne - walczymy o miejsce w pierwszej 4 na koniec sezonu. Toottenham i Bolton przegrali swoje mecze, jutro ufam, ze Blackburn straci pkt z Wigan - my mamy kolejne 3 pkt i jeden mecz mniej do rozegrania. Wenger nie popełnił błedu, musimy walczyć o wygrana optymalnym składem, czy to w lidze, czy w LM.

Wróć do „Anglia”