Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 02 kwie 2006, 18:01

Gomez pisze:Othersi najwidoczniej chceli miec wtyczke w ekipie Jacka...Henry ladnie wszystko wykombinowal...ale stary wyjadacz Said nie dal sie nabrac...ja w sumie na 100% nie jestem pewny co do osoby Henrego

ja tez tego nie jestem pewien... ciekawi mnie to, że Henry tak szybko zapamiętał liczby... potem jak dla mnie upozorował wypadek... i nie wiadomo czy wogóle wpisal liczby... :/ ii najważniejsze, jak "Henry" był w stanie zapamiętać droge od balonu do włazu... musiał wcześniej sobie to przygotować... bo wątpie, żeby w takim stanie.... zapamiętał droge...

Może "Henry" to jest Kelvin ? Ten który był razem z Desmondem w włazie... ? Niby Desmond mówił Jackowi, że Kelvin zmarł, ale kto tam wie...
Gomez pisze:Ciekawe czy te wszystkie argumenty przekonaja Locka, ktory obiecal Henremu ze nic mu sie zlego nie stanie...jak wiadomo naiwny Lock potrafi dotrzymac slowa.

Argumenty, argumentami ale Locka już mogło nie być... "Henry" mógł sie bezproblemu z nim rozprawić albo go zostawić po prostu...
Gomez pisze:Z ta cala mapa tez ciekawa rzecz...watpie zeby Janek przez te pare chwil zapamietal dokladnie mape...przeznaczenie albo przypadek...trzeba by zapytac o zdanie Mr Eko...
śmiem twierdzić, że w 20 odcinku coś sie wyjaśni, bo to bedzie odcinek z Eko i Lockiem :twisted: :twisted:

Wogóle to ma Desmond powrócić :D a 4 ostatnie odcinki to ma być prawdziwa burza :) :twisted:

Zobaczymy :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”