Inni zakładają tematy, to ja tez mogę
W środę rewanż, przez dwa dni mozna się ponapinać
Jak wszyscy pamietamy, przed tygodniem Arsenal nie pozostawił watpliwości, która ekipa powinna awansować dalej, jednak o tym, kto okaże się lepszy decyduje dwumecz. Kanonierzy pokazali się z jak najlepszej stropny w pierwszym meczu - teraz muszą udowodnić swoja wyższość również na Delle Alpi.
W ekipie Juve zabraknie kilku podstawowych graczy. Brak Vieiry, czy Camoranesiego, to IMO duże osłanbienie, choć obaj piłkarze nie są obecnie w najwyzszej dyspozycji, i tak zawsze by się przydali. Na szczęście dla kibiców Juve powraca ich motor napedowy Pavel Nedved. Niewątpliwie bedzie duzym zagrożeniem dla Arsenalu.
Wątpliwy jest występ Del Piero, byc może zagra kilka minut, gdyby trzeba gonić wynik, ale o całym meczu nie może być mowy.
Zlatan jest zupełnie bez formy, przypomina troche Rasiaka
Zupełnie inaczej ma się sytuacje w Arsenalu.
Kanonierzy maja zaliczkę z pierwszego meczu, sa w wysokiej formie, graja szybko, pięknie i co najwazniejsze - skutecznie. Titi jest w wyśmienitej formie. Jedynym minusem jest watpliwy występ 2 bardzo ważnych ogniw Arsenalu. Zarówno Cesc jak i Eboue maja urazy - nie wiadomo czy zdarza się wykurować - bedzie cięzko, gdyby choc jeden zargał w meczu - bedę zadowolony. Gdyby nie zagrali - byłoby to olbrzymie osłabienie.
Faworytem do awansu jest Arsenal, z czego oczywiście bardzo się ciesze, osobiście nie moge sobie wyobrazic sytuacji, gdzie awans wywalczy Juve, ale jak wiadomo nie jestem obiektywny i nigdy nie będę
Liczę, że Titi pokaże na co go stać i od początku skupi się na strzeleniu gola Juventusowi - gdy sie to uda - Stara Dama bedzie musiała strzelić nam 4 gole i nie stracić już ani jednego - a to już bedzie awykonalne
Arsenal ich rozniesie napinke czas zacząć