LM: Juventus Turyn - Arsenal Londyn 5.04.2006

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 20:21

Snipp_ pisze:Trudno by było inaczej z dwubramkową przewagą.
tak napisałem, bo nie wszyscy jednak to rozumieją :P
metol pisze:Pires też ostatnio coraz lepiej
Pojawiły się głosy, że Piresa do Villarreal ciągnie :? zobacyzmy czy to się potwierdzi, osobiście wolałbym, zeby został u nas :( Ostatnio nawet czytałem wypowiedź Vieiry, który mówił, że chetnie zobacyzłby go w ... Juve. Ciekawe jakby go tam przyjęli.
metol pisze:nawet Reyes w meczu z Juve się podobał (... no może nie on, ale jego gra ... jakoś jeszcze nie dawno nie mogłem się do niego przekonać).
NIkogo na poczatku nie przekonywał, bo sprowadzony został jako napsatnik, kiedy to w Sevilli strzelał duzo bramek i u nas miało być podobnie. Jednak jak się okazało, długo nie mógł się odnaleźc na pozycji atakującego i Wenger przesunął go na skrzydło - od tego czasu, wręcz zachwyca świetną grą, ma najwięcej asyst i w ogóle jest świetny :P
metol pisze:Obrona Kanonierów również gra rewelacyjnie: Eboue - geniusz, Flamini nadspodziewanie dobrze, Kolo Toure bardzo pewnie
zamieniłbym Eboue i Toure :D wg mnie to Toure gra znakomicie jak prawidzwy geniusz. Myślę, ze z powodzeniem mógłby walczyć z terrym o miano najlepszego obrońcy Premiership. A Eboue gra bardzo dobrze, ciągle się uczy, atakuje [moze dlatego niekórzy uwazają że jest lepszy - bo go więcej widac na boisku :d]
Snipp_ pisze:Nie chce mi się napinać, toteż skromne Forza Juve wystarczy
ja cie :shock: co za koleś ... :nein: ... może bagg bedzie chciał - jebo niech się tu pojawi pierw ... :pray:

Wróć do „Puchary Europejskie”