LM: Juventus Turyn - Arsenal Londyn 5.04.2006

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol » 03 kwie 2006, 20:41

fieldy pisze:
metol pisze:Obrona Kanonierów również gra rewelacyjnie: Eboue - geniusz, Flamini nadspodziewanie dobrze, Kolo Toure bardzo pewnie
zamieniłbym Eboue i Toure :D wg mnie to Toure gra znakomicie jak prawidzwy geniusz. Myślę, ze z powodzeniem mógłby walczyć z terrym o miano najlepszego obrońcy Premiership. A Eboue gra bardzo dobrze, ciągle się uczy, atakuje [moze dlatego niekórzy uwazają że jest lepszy - bo go więcej widac na boisku :d]
Eboue nazwałem geniuszem dlatego, że nagle, niespodziewanie, ni zgrzyba niz z pietruchy znienacka :lol: już wyrasta na gwiazdeczką w Arsenalu. Do czasu kontuzji Laurena był rezerwowym i chyba nikt się nie spodziewał, że Emmanuel jest tak dobry. Gra lepiej niż wielu doswiadczonych obrońców. No po prostu fajnie się na niego patrzy jak wybija bez większych problemów piłke Mutu czy Zlatanowi. No i właśnie... ciągle się jeszcze uczy.
A Toure oczywiście również gra niesamowicie. Sanderos też gra dobrze... Ciekawe czy jak wróci Campbell to będzie miał pewne miejsce w składzie... Chyba jeszcze tak bo mimo wszystko Sanderos opoką jeszcze nie jest (pamiętam dość głupio stracone bramki w meczu z Chelsea na początku sezonu... Szwajcar kompletnie nie radził sobie z Drogbą :? ) Ale chłopak ma jeszcze czas, w końcu ma 21 lat bodajże.
fieldy pisze:Pojawiły się głosy, że Piresa do Villarreal ciągnie Confused zobacyzmy czy to się potwierdzi, osobiście wolałbym, zeby został u nas Sad Ostatnio nawet czytałem wypowiedź Vieiry, który mówił, że chetnie zobacyzłby go w ... Juve. Ciekawe jakby go tam przyjęli.
Jak szanuje Wengera bo to dobry menago: sprowadza dobrych i młodych piłkarzy itd. Ale w tym miejscu go właśnie nie rozumiem Wengera. Dał by mu ten kontrakt na 2 lata. Przieciż Pires ostatnio powrócił do bardzo dobrej formy, a nawet jeśli w następnym sezonie i później będzie grał kiche to się go posadzi na ławce i kropka. A zawsze to będzie niezły rezerwowy.

Wróć do „Puchary Europejskie”