To fakt, ale ostania porażka Arsenalu na wyjeździe (26 lutego) z Blackburn nie potwierdza Twojego argumentu. Jeżeli przychodzi mecz z powaznym rywalem (do takich nie zaliczamy Realu Madrytfieldy pisze:tak było tylko przez większą część tego seoznu, podcas gdy nękały nas kontujze, gdy nie było formy, w poprzednich latach radziliśmy sobie świetnie na wyjazdach, a i teraz wyszytsko zaczyna się układac jak dawniej. Że za przykład podam chociażby wygrany mecz z Realem na Santiago Bernabeu.
Obawiam się, czy w tym meczu wystąpią Cesc i Eboue - mecz niezwykle ważny, choć ja o nim na razie nie myślę [z wiadomych względów]
oświeciłeś mnie dobry człowiekufieldy pisze:pewnie koło południa - skoro grają w niedziele
Sądzę, że posiadam na tyle rozbudowane słownictwo oraz wiedzę by napisać w/w zapowiedź.człapuś pisze:Jestem nowy na tym forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zapowiedzi przez ciebie napisanej (o ile sam ją napisałeś)...
nakrył mnie cholera...fieldy pisze:no ,ja myślę, ze Futbolowa napisała, a ty tylko wkleiłeś![]()
co za pomysł,
człapuś - jak widzisz posty mozna pisac madre, niekoniecznie jednolinikjowe czy 2 zdaniowe - bierz przykład z innych
P.S. Wierzy ktoś jeszcze w zdobycie mistrzostwa Anglii przez United w obecnym sezonie?
P.S.2 Prośba do moderatów! Czy można by wstawić ankietę odnośnie mojego walki o mistrzostwo?