Juve-Arsenal

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Juve-Arsenal

Post autor: Bassu » 04 kwie 2006, 14:13

Mimo tego,że Juve wszyscy krytukują i nie ma w meczu z Arsenalem odpowiedniego składu ( czerwone kartki ) to sądze, że jest to zespół z motywacją i ogromną chęcią walki. Spodziewajcie sie wszyscy dobrego widowiska bo takie ono będzie w Turynie i co do tego JA nie mam żadnych wątpliwości. Co do Mutu to faktycznie miał problemy ale teraz jest juz innym człowiekiem i mi bardzo podoba się jego gra (pomimo PRZYZNAJE słabego występu w Londynie). Sądze, ze chłopak zamknie gęby wszysctkim jego krytykom już niedługo :twisted: Juve ma ostatnio gorsze dni ale kryzys to normalna rzecz nawet u najsilnijniejszych zespołów i faworytów (przykładem może być Chelsea) To, że ludzie teraz są za Arsenalem to zwycięstwo tego klubu 2:0 u siebie. Natomiast Juve jest teraz w stanie wygrać 3:0 i więcej jeśli tylko się własciwie zmotywują. Wydaje mi się, że Londyńczycy odpuszczą i będą grac na remis. To źle. Juve musi ten aspekt wykorzystać i dać czadu. Kibice Turyńczyków! Podnieście głowy! Nic jeszcze nie jest straconego i wszyscy na tym formum znający się troche na piłce wiedzą; dopóki piłka jest w grze, wszystko jest możliwe. FORZA JUVE :!:
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2006, 14:16 przez Bassu, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”