Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 19:18

Łukasz[ACM] pisze:Człapuś weź się zastanów, pooglądaj mecze zawodników Milanu a potem się wypowiadaj bo to co napisałeś zwala z nóg.

Milan dziś napewno będzie uważał na faule :!: Trzeba uniknąć tylu sytuacji co w pierwszym meczu. Juninho na 5 wolnych średnio trafia 1 ale Lyon też będzie uważał bo Pirlo piłką którą dziś Milan będzie grał też dobrze sobie radził w pierwszej części sezonu. Co do przebiegu meczu myśle że Milan zaatakuje i z czasem to Lyonowi będzie zależało. Awans, Milan 8) Licze dziś na Szewe że poprawił skuteczność, nie wiem jak z murawą na San Siro ale powinno być dobrze.
Może rzeczywiście źle się wyraziłem. Milan napewno nie jest gorszy od Lyonu. Ale jak czytam, że Milan jest lepszy w każdej formacjii to dla mnie gruba przesada. Francuzi są w tej chwili uważani za jeden z najlepszych klubów świata i myslę, że nikt nie będzie z tym polemizował. Milan owszem gra pięknie (zupełnie nie po włosku) i skutecznie ale niezgodze się aby stawiać Lyon w pozycjii z góry skazanej na porażke. Dla mnie faworytem są francuzi.

Wróć do „Puchary Europejskie”