Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 04 kwie 2006, 21:41

Zico_FCI pisze:Jak dla mnie do końca tego sezonu jest pewniakiem na lewej obronie
Chyba nie dla Mancio bo dzisiaj gra Cordoba.
Do przerwy 0-0. Dobra gra w obronie. Do 20 minuty też i w ataku. Villarreal ma więcej strzałów, ale są to strzały bardzo niecelne, albo wogóle niegroźne. Wydaj mi się, że taki wynik raczej zostanie do końca. Trzymam kciuki.

No i po meczu :(
Żegnamy się z Mancio, będzie mi brakowało jego filozoficznych przemów i rozważań. Gra wołająca o pomstę do nieba, ba wstyd mi jest, że nie potrafiliśmy wygrać z najsłabszą drużyną w 1/4 finału LM. Wstyd.
Gdyby to ode mnie zależało to na kilku piłkarzy nałożyłbym kary finansowe:
1) Mancini za katastrofalne zmiany (Mihajlovic za Figo :?: Trzeci napastnik w 90 minucie :?:)
2) Figo bez formy i chęci do gry
3) Podobnie Adriano
4) Chuchu też nie zagrał wielkich zawodów. Dużo strat, mało pożytku z niego na boisku
Możnaby wymienić praktycznie cały zespół oprócz El Cepitano, który tyrał (jak co mecz) za trzech i Toldone, dzięki któremu nie ponieśliśmy klęski (obrona po strzale Riquelme - klasa światowa)

Za rok znów czekają nas rewolucyjne zmiany w Interze od trenera począwszy, na połowie składu skończywszy.
Więc ciao Mancio.[/img]
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2006, 22:45 przez Martin Pellegrino, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”