AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: forzaROSSONERI » 04 kwie 2006, 23:06

Obrazek

lolololololololo :D:D:D Obrazek

nie wierze w to, co sie stalo, naprawde. w 83 minucie juz mialam lezki w oczach, a tu nagle Pippo i Szewa :D (jestem na 99 % przekonana, ze to byl Kaka a nie Pippo, no ale to juz bez znaczenia :D ). nie zasluzylismy na to, no ale nic to. rok temu tez z PSV nie zasluzylismy, ale za to polfinal i pierwsza czesc finalu w naszym wykonaniu byla swietna. szkoda troche Lyonu, napewno wieksza satysfakcje bym miala gdybysmy tak wyeliminowali Juve albo Inter :twisted:

no a teraz co do meczu. Dide to albo calowac, albo kopac, niektore interwencje ma genialne, a niektore wolaja o pomste do nieba. co tez temu Carlowi sie roji w glowce nie mam pojecia. o ile wejscie Paola mozna ewentualnie zrozumiec (chociaz i tak nie rozumiem), bo wtedy ofensywny Serginho gral w pomocy, to wprowadzenie Ambro bylo dla mnie szokiem :shock: i dalej nie wiem o co chodzilo...mecz sredni w naszym wykonaniu, ale nie slaby. slaba byla pierwsza polowa, ale w drugiej troche sie podciagnelismy. ide dalej ogladac powtorki chyba, bo dalej nie wierze w to co sie stalo :shock: :twisted: :D

FORZA MILAN Obrazek

Wróć do „Włochy”