Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco » 04 kwie 2006, 23:11

oooooo co ja widze koledzy po fachu którzy ostatnio sie ze mna kłucili ze Manciniego sie bedzie po sezonie rozliczac teraz chca jego dymisji ? a to dlaczego ? przeciez grali swietnie z polotem zmiany były perfekcyjnie zrobione (szczególnie ta Mihajlovic za Figo ) a wy teraz chcecie jego dymisji ? zastanówcie sie co mówicie :D .... dobra powiem tak jak Mancini .... "zarty na bok" mozecie przeczytac sobie co napisałem chyba 2 strony temu na temat Manciniego i jego fenomenu trenerskiego :D szkoda sie denerwowac ja wiedziałem ze Inter przegra .... Mancini to cipa nie zaden trener i niech wypierdala z Interu .... to jest jego koniec ... niech ktos mi powie co na boisku robił Adriano ... odpowiem ... jedno wielkie gówno zenada !! Solari przeciez zagrał tylko 2 dobre mecze i strzelił tylko 3 bramki wiec po co mam go brac na ławke ? tez tego nie wiem moze lepiej killego ? tak to bedzie dobry pomysł .... teraz widac jego podejscie do sprawy ... i niech mi tu nikt za chwile nie wciska kitu i stara sie mi wmówic ze mówie tak przez polska mentalnosc bo go wysmieje ...

Mancini NARA

3WP //maestro

Wróć do „Włochy”