AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: AgaM » 04 kwie 2006, 23:27

ANCELOTTI MUSI ODEJŚĆ!!!!! :evil:
Napisałam co mi leży na wątrobie, o rzesz qur...., (...) co za obrona, co za "wspaniała" gra Pirlo :evil: :? , co za pewne interwiencje Didy :evil: , co za mało dchematyczna i przewidywalna gra drugiej linii. Co za udane zmiany :
EL Capitano :?: :shock: . Mieliśmy więcej szczęścia niż rozumu. Los nam oddał za zeszłoroczny finał jak słusznie stwierdzono w polatowskim studiu. Nasz awans niczego nie zmienia. Nawet jak jaimś cudem wyeliminujemy Barcę i wygramy finał, to prawie połowę składu out, bezwzględnie, bo skończymy gorzej niż Real. Jak bardzo nie zmieniliśmy gry widać najbardziej było w grze naszej drugiej linii. Francuzi, znali na pamięć i czytali zagrania, jak za przeproszeniem zakonnicy Biblię. Niemalże każdepodanie było dla nich oczywiste. Po grze Didy chyba to mnie
najbardziej podłamało. I to mi uświadomiło jak bardzo zmiany są konieczne. Bo jak nie to rzesz q... w przyszłym roku z grupy nie wyjdziemy :( :evil: .
P.S. Mam zamiar napisać do nich o rekompensatę za straconych 5 lat życia, dwa stany przedzawałowe i ciężką depresję :wink:.

P.S. JAK ZAJEBIŚ... ŻE AWANSOWALIŚMY :!: :!: :D :D :jupi: :jupi: :peace: :spoko: :mike: CHYBA DZIŚ NIE USNĘ Z RADOŚCI :D

Wróć do „Włochy”