Nie powiem - piękniej być nie moze ... choć chwileczke - nie wiem czy wszysct wiedzą, ze Freddie też zagra [ten sam freddie co ma patent na Juve
Gdyby zagrali ci piłkarze, to skład prawdopodobnie tak bedzie wygladać.
*****************Lehmann*******************
Eboue*******Toure*******Senderos*******Flamini
Hleb****Freddie****Cesc*****Gilberto*****Reyes
*******************Titi**********************
oczywiście możliwe sa rózne warianty, gry [nie chce mi sie rozpisywać, tak jak ossy sie poswięcił]
Zamiast Senderosa w obronie może wystąpić Sol, od poczatku, myślę, jednak że Wenger nie bedzie go na siłę wystawiał.
W pomocy Pires może wskoczyć na Mmiejsce Hleba, lub freddiego, jesli ten nie bedzie w 100% gotowy do gry.
Wątpliwe jest uistawienie z Robinem, podczas gdy Pires, freddie i Hleb są zdrowi, 2 z nich musi zagrać - a to oznacza, ze Titi bezie samotnym napastnikiem [na paierze przynajmniej]
wypowiedź Thurama : "Nie potrzebujemy cudu, jesteśmy lepsi i udowodnimy to na boisku. Zdaniem Francuza "Kanonierów" czeka dzisiaj przykra niespodzianka (...) To była katastrofa, ale to nie był prawdziwy Juventus. Prawdziwe Juve świat zobaczy dopiero dzisiaj. Jesteśmy skupieni, marzymy o zemście za tamto upokorzenie i wiemy, że bez problemu możemy odrobić straty"
Jak dziś kartkę otrzyma Kolo Toure, lub Jose Reyes - to nie zagrają w meczu z Villarreal [o ile my awansujemy]. Wiaodmo już, ze w pierwsyzm meczu 1/2 nie zagra niedoszły kanonier - Sebastian Viera, .
Liczyłem na jakąś dyskusje - no nic, widzimy się po meczu ....