Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2793
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Ilka » 13 lis 2024, 16:02

Mr.Chris pisze:
13 lis 2024, 13:00
Widzisz @Ilka co ten śnieg robi z ludźmi? Dobry chłopak, Twój kolega po szalu, sięga przez niego do butelki. A Ty nadal go bronisz.
No cóż nie wszystkim dogodzisz. Musi sobie z tym poradzić :) Ewentualnie polecam grzane piwo lub wino. Choć ja to nie lubię ... Ale może rozgrzeje i humor poprawi.
19B10 pisze:
13 lis 2024, 12:55
A u nas zaczyna właśnie popierdywać białym gównem. A miałem dzisiaj nie pić, ech...
Zapraszam do Tomaszowa. Tutaj jeszcze nie pada ;)

Trochę za wcześnie. Znów w listopadzie będzie parę dni białych, a na święta szaro, buro i ponuro z temperaturą dodatnią... :/
Rezus pisze:
13 lis 2024, 13:57
Mnie jeszcze rozwaliło na Sycylii jak kupiliśmy mrożoną pizzę i naprawdę była dobra.
Tam wszystko inaczej smakuje.
W Hiszpanii mimo że to nie ich specjał to pizze też mieli dobre. Ale mrożonej ze sklepu nie jadłam więc nie wiem czy też taka dobra.

A to że wszystko inaczej smakuje to tak może być. Pewnie to sprawka klimatu, który dobrze wpływa na człowieka. Już po samych południowcach widać różnicę :)

Mi ogólnie się tam podobał jakby styl jedzenia. Idziesz do knajpy grupą i bierzesz wszystko do podziału. I tym sposobem możesz spróbować kilku potraw. Mogliby w naszych restauracjach, barach to wprowadzić. Chociaż u nas trochę inna specyfika dań to nie wiem czy by to tak przeszło.

Wróć do „Hyde Park”