I liga

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1505
Kibicuję: od czasu do czasu

I liga

Post autor: Zygmunt-1 » 20 lis 2024, 7:52

Lokalne media wspominają o możliwym przecieku informacji odnośnie trenera. W sumie to ciekawe, bo o zwolnieniu Pana Piotra Plewni niby głośno się nie mówiło, a meczyki.pl zrzuciły go ze stołka już kilka dni temu. Z jednej strony można było się domyślić, że posada trenera wisi na włosku i puszczenie takiej informacji miało dużą szansę na realizację, z drugiej nie zdziwi mnie jak zbyt dużo informacji przedostaje się do przestrzeni publicznej. Zresztą można wywnioskować, że atmosfera w szatni nie jest najlepsza, starszyzna "po cichu" narzeka na młodszych kolegów, młodzi narzekają głośniej na starych, autorytet trenera legł w gruzach.

Ciężko mi coś powiedzieć o tym Becelli, bo gościa nie znam. Śląsk, Pogoń, Lech, Raków, Zagłębie Lubin - pełnił w tych klubach różne role, był asystentem, analitykiem, a nawet szefem skautów. Myślę, że miał od kogo podpatrywać i uczyć się fachu, a przynajmniej chciałbym, żeby tak było :) Jedyny zespół, który prowadził samodzielnie to Siarka Tarnobrzeg, 18 meczów i średnia 0,94 pkt, to brzmi już trochę mniej optymistycznie. Widzę natomiast na transfermarkcie, że grał trójką obrońców, może to zadecydowało o jego wyborze :pijemy:

Wróć do „Polska”