FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 06 kwie 2006, 14:43

zaczynam grac 4 sezon. sklad podalem kilka postow wczesniej. moim zdanie bardzo dobry, ale z sukcesami cos mi nie idzie( chociaz w rzeczywistosci bylby to cud :) ) dwa razy doszedlem do 1/4 p.uefa (wczesniej 2x 3 miejsce w LM) 3xmistrzostwo, 1xpuchar polski. taktyke i treningi tez mam dobre. dobrze mi idzie tez z kasa: kupuje mlodych, utalentowanych pilkarzy za grosze a sprzedaje ich od 2-5 mln euro, do przodu z transferami jestem jakies 20-30 baniek. w tej chwili mam ok 15 mln na transfery, ale na razie nikogo nie kupuje bo zaden lepszy zawodnik nie chce do mnie przejsc, a tych co by chcieli to mi sie oplaca bo lepszych od tych co mam nie ma :) max placa to 38 tys euro, kiedys przez kilka dni mialem nawet 65 tys(!) ale to dlatego ze sprzedalem kilku mlodych i mialem duzo kasy (finanse-bogato, aktualnie w porzadku) oraz podpislame nowy kontrakt a dalem na najw.kase na pensje, a za to najmniejsza kasa na transfery. stadion mam na 22 tys, ale jest w przebudowie, wiec za niedlugo bedzie ok 32-35 tys.

polecam:
- renzo pozzi (super statsy-najdrozszy w wisle)
-kilsiy(na poczatku wypozyczaj go za duzo kase, ja teraz go wyp. do udinese za 1,2mln)
- gioda (dobry obronca, jeszcze mlody, ale bledow raczej nie popelnia)
- lukasiewicz (na poczatku dobry zmiennik, teraz wygryza powoli klosa)
- ngwenya(super statsy, tylko slaba wytrzymalosc-potrzebny zmiennik- u mnie zienczuk, a teraz ekwueme[dostal paszport-wazne bo mam ok 12 zawodnikow z poza UE] ale szukam lepszych, np ingrao, aissati-ale na razie nie chca przejsc
- freddy guarin 8)
- nengomashe (stawiam go kiedy gram z lepszymi klubami, poniewaz jest prawie nie do prejscia-szkoda ze jest z poza UE. zamiast niego chcialbym tylko mascherano, ale to raczej marzenie, musialbym wygrac chyba p.uefa, zeby podniesc reputacje klubu)
- vitti (kupilem go dopiero teraz, ale w kilku meczach pokazal klase)
- fernadez(dobry bramkarz, super statsy, ale czesto ma kontuzje)
reszta skladu tez bardzo dobra, ale to sa moi kluczowi pilkarze (no moze oprocz kilsiyego bo jest na wypozyczenieu :) )

jeszcze polecam mlodych:
sheriff, baliga, goncerz, bogado, umaru bangura, joceir, nkasa= duzo $ wszyscy razem sa warci-ok 25 mln euro, jesli ustaiwsz: np 3mln po 6 miesiacach-ja tak sprzedaje moich pilkarzy, kasa jest od razu a nie po 6 miesiacach a dostajesz wiecej :twisted:

jak cos to pytaj. pozdro i powodzenia!

Wróć do „Hyde Park”