Ale Zlatan strzelał maks 15 goli na sezon a Huntelaar 30 czyli mała różnica nie?Zlatan też był najlepszym strzelcem Ajaxu, a teraz chcesz go sprzedać Confused
Chodziło mi o to że po jakimś czasie(2 sezony) może stać siętak dobry jak Camor albo jeszcze lepszy, bo obecnie Mauro jest z pewnością lepszy.No nie wiem, czy jest ktoś lepszy od Camora obecnie we Włoszech Confused (chodzi o pozycję prawego pomocnika).Tylko błagam nie pisz o tym, ze ostatnio gra słabo bo to nie jest kwestia umiejętności, ale formy.
Myślisz tak jak Moggi, żeby sprowadzać tylko doświadczonych piłkarzy.Nasri i Ribery to piłkarze bez większego doświadczenia.
Spójrz na Arsenal! Tam wszyscy są młodzi, a tacy piłkarze jak Pires czy Campbell siedzą na ławie mimo że są doświadczeni.
No ja nie wiem czy OK, bo jak odejdzie Zalayeta to zostanie nam Treze, coraz starszy Del Piero i słaby Zlatan, nie wliczając w to Mutu.Przed następnym sezonem potrzeba nam jedynie nastepcy Nedveda i jakiegoś środkowego pomocnika(najlepiej ofebnsywnego) oraz następcy Thurama. Reszta OK/
Napastnika według mnie trzeba kupić, ale najpierws sprzedać Zlatana za 50 mln do Chelsea, to byłby interes życia.