Myślę że możesz się mylić być może Fernando Martin ma jakiś plan tylko tego nie mówi,nie mówi kogo chce kupić bo może boi się żę ktoś może mu go sprzątnąć albo także zagnie parol na tego piłkarza inna drużyna i wtedy prezes Realu będzie musiał wydać więcej kasy.Ale mam nadzieje że kupi kogoś który umie grać w piłkę (i chce grać w piłke i nie stać w miejscu) kogoś który sprzedaje dużo koszulek ale także potrafić grać dobrze w piłkę.Mam właśnie taką nadzieje ale wiem że Martin nie będzie jakiś tam mesjaszem ale może będzie lepszym prezesem niż Perez.Perez zrobił jeden ale bardzo głupi i poważny błąd a mianowicie kupił Beckhama zamiast Ronaldinho,teraz każdy widzi jego błąd,no i także nie zapominając o Eto'o (podobno Perez nie żałował tej decycji), myślę że Perez teraz pluje sobie w brodę że nie kupił Ronaldinho i sprzedał Eto'o do największego rywala czyli Fc Barcelony.Bienias pisze:Makis w sumie masz racje ale..... Prezes nie ma planu ani jakiejkolwiek strategii na dalszy rozwoj klubu co praktycznie uniemozliwia odpowiednie zmiany.