Seriale

Hannibal
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1205

Seriale

Post autor: Hannibal » 08 gru 2024, 18:59

Przema pisze:
08 gru 2024, 13:04
Idź przodem bracie, boże jakie to słabe i naiwne. Przemęczyłem trochę ponad dwa odcinki i nie mam siły na więcej, kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym serialem.

Lecę dalej z eksploracją Apple TV. Zaczął się drugi sezon The Silo. Pierwszy sezon był bardzo dobry, drugi powoli się rozkręca i mam nadzieję, że na koniec napisze to samo.
Natomiast skończyłem tam oglądać Uznany za niewinnego i to na pewno mocna pozycja, którą śmiało mogę polecić. Apple TV mam od prawie 3 lat, ale dopiero teraz oglądam więcej ich produkcji. Zacząłem od Teheranu, potem Silo, Kulawe Konie. Powoli oglądam też Inwazje. Mam wrażenie że w przeciwieństwie do netflixa tu nie ma miejsce na chłam. Trafiam na coś co nie jest w moim klimacie, ale widać że jest to porządnie zrobione. Chyba pora będzie się rozstać z netflixem. Apple i Prime w zupełności mi wystarczą na dłuższy czas.
+1 nie dałem rady przebrnąć przez więcej niż dwa odcinki, kompletna klapa dla mnie.

Z Netflixa zrezygnowałem, bo nie ma już co oglądać po odhaczeniu lepszych tytułów. Nowości w większości są ściekiem. Teraz przesiadka na Maxa, bo muszę odświeżyć sobie Rodzinę Soprano, a jeszcze w kolejce The Wire oraz Gra o Tron. Akurat zajęcie na kilka zimowych miesięcy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”