AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Kendo » 07 kwie 2006, 13:03

człapuś pisze:Dla mnie najlepszy dziennikarz i felietonista w Polsce, więc proszę się z niego nie śmiać...
Czy ja gdzieś się zaśmiałem :shock: . Pol jaki jest taki jest. A to jest syn Marka Pola? - tego byłego ministra?. Bardziej niż jego filozofię pisania podoba mi się pogląd na sprawy czysto piłkarskie Rafała Steca. Ale do takich dywagacji jest osobny temat. Pola polubiłem kiedyś fajny kawał na antenie oowiedział(szkoda że już nie aktualny)
Mianowicie( Piszę z pamięci więc moge sie pomylić)
- Mój pies zawsze wyje jak w derby Mediolanu wygrywa Milan-mówi jeden z kolegów.
-A jak wygra Inter?- pyta drugi
-Nie wiem mam go dopiero od pięciu lat.
Dobra koniec tego OT.
Spojrzałem mianowice w statystyki a dokładniej w statystyki Inzaghiego.
Dobre wiadmości. W Lidze Mistrzów strzela bramkę co 79 minut, a w lidze co 110. Dostaje najwyższe noty( na podstawie La Gazzetty dello Sport) w lidze Mistrzów z wszystkich zawodnikó Milanu i jest drugi w Serie A(za Kalacem). Jest jescze zła wiadomość. W głupi sposób dostał żółtą kartkę w mecz z Lyonem( niepotrzebne spięcie z Crisem) dotał żółtą 2 kartkę. Jescze jedna i bedzie musiał pauzować(oby nie w finale :P ).

Ciekawy jestem jaki skład wystawi Carlo na Chievo.Musi dać chłopakom odpocząć ale przecież jest jescze zrozpaczony Inter który po odpadnięciu z LM bedzie starał sie zdobyć chociażby wicemistrzostwo Włoch. Musimy sie zrewanżować piłkarzom z miasta Rome(a :?: ) i Julii za pamiętną porazke w zeszłej rundziektóra według mnie przesądziła o naszej porażce w walce z Juve o mistrzostwo.

Wróć do „Włochy”