faktycznie cos w tym jest, dobrze, ze tam potracili punkty na poczatku sezonu, bo teraz jest ladna seria i jezeli potezny sean dyche ich za tydzien nie powstrzyma, to do niedzielnego spotkania z tottenhamem bedziemy podchodzic z drugiego miejsca
smiesznie sie to oglada, wszyscy dookola traca punkty, czy to w anglii, czy to poza anglia - slaba jakosc? moze w anglii bedziemy mieli powrot do normalniejszych punktowo sezonow? ja to chetnie wrocilbym do grania w ktorym mozna zremisowac i nie beczec, a ile razy o cos gralismy teraz, to remis oznaczal duzy problem
mysle ze kolejny weekend to beda kolejne punkty stracone dla czolowki, wyjazdowe spotkania dla wiekszosci
terminarz nie do ogarniecia? moze fajnie oglada sie cos nowego w europie, ale o awans musisz powalczyc troche wiecej, normalnie 4-5 spotkan i mialbys to juz z glowy, a teraz co niektorzy musza dalej sie ponapierdzielac
tu chelsea ma mysle troche latwiej, nie wiem na ile kto gdzie gra, ale w lidze konferencji maja troche wiecej swobody i moga sobie zostawic energie na potem
ja chetnie poczekam i zobacze co bedzie na koniec stycznia/poczatek lutego. ten gorszy natlok spotkan sie chyba relatywnie skonczy, bedziemy po okienku (ja licze na to u nas ale czy sie dolicze to nie wiem) i bedziemy mieli wiecej wiedzy na temat tego kto gdzie jest