Plebiscyt forumowy - 2024

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3479

Plebiscyt forumowy - 2024

Post autor: matt_ » 07 sty 2025, 19:30

1. Najbardziej wartościowy forumowicz
1234 - fajny foruming, posty w wielu tematach, zarówno o piłce klubowej, reprezentacyjnej jak i innych sportach. Nie zawsze się z nim zgadzam, ale to znaczy, że ma swoje zdanie :) Stara się również rozkręcać miejsca, gdzie czasem tego ruchu brakuje.
7lechus - kiedyś napisałem, że przez większość czasu rozmawia sam ze sobą. Cóż, czasem trzeba pogadać z kimś na poziomie ;) Również wielotematyczność.
moody - w sumie to przez niedoceniany użytkownik (również przeze mnie). No ale jak przestał maniakalnie pisać o Ronaldo to okazało się, że to całkiem sensowny gość, bez potrzeby zaspokojenia uwagi, który zna się na rzeczy.

2. Debiut roku - w tym roku dużej konkurencji nie było, dosłownie.
Milena - szkoda, że zniknęła z forum po Euro. Jak na kobietę całkiem ciekawe obszary piłki ją interesują, nie tylko City, Barca, PSG. Autorka postów o Championship i 2. Bundeslidze a tych całościowo nie było zbyt wiele, zwłaszcza o tych drugich rozgrywkach :)
Kuba199292 - jest bardzo aktywny, w wielu miejscach. Momentami trochę brakowało treści, ładu składu. No ale na zachęte, może się wyrobi ;)
Erve - też nie odzywa się od czasu ME a składanie zdań i wyrażenie swojej opinii szło mu całkiem zręcznie.
(olivstone) - próbowała się podłączać do dyskusji, na różne tematy. Spokojnie by się załapała, ale są tylko 3 miejsca.

3. Największy znawca
7lechus - ekspert w wielu dziedzinach, zwłaszcza tych niszowych, aczkolwiek nie tylko.
1234 - w sumie podobnie co lechus.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
ryba_82
HMK
Ilka

Nie dałem ich w innych kategoriach a wydają się być przyjemnymi, luźnymi ludźmi do pogadania, więc oczywista nominacja.

5. Największy dowcipniś
Boromir
Diamen23
matt_ pisze:
31 gru 2023, 16:01
Lubię niewymuszony humor bez ścisku w dupie i szukania atencji.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum
janop
MK92 - dobrze pisał, nikt go nie wyganiał. No ale skoro musiał podjąć taką decyzję.
Dr.Football1 - ostatni post 26 maja 2023. Szkoda, bo jak już pisze to duża wartość dodatnia, i pod kątem merytoryki i kolorytu.

7. Najlepszy avatar
emski - biegnący Ronaldo, klasyk
Precel - King na propsie
(pośmiertnie Tennessee za herb Blackpool)

8. Najbardziej irytujący avatar
sickstick - choć akurat ten i tak jest jeszcze do przeżycia :P

9. Wydarzenie roku na forum
"coming out" yedraza - osobiście miałem różne teorie, skąd yedraz ma tyle czasu na organizację wszystkiego. Szacun za odwagę, mimo że to nie zmienia tego, jak bardzo jest zaangażowany i ile wnosi w życie forum.
występ DDK w Lidze Mistrzów - kto by nie chciał zagrać w Lidze Mistrzów, w dowolnej dyscyplinie? Świetna przygoda, super się to śledziło i nie mam pojęcia, dlaczego wyleciało mi to z głowy.

10. Kto poczynił największy postęp
Tennessee - napisał kilka postów w 2022 i 2023, ale teraz stał się w pełni aktywnym użytkownikiem i na praktycznie każdy temat ma coś do powiedzenia. Mocny punkt forum, moim zdaniem nieznacznie za Top 3.
Zygmunt-1 - utrzymał formę z zeszłego roku. Nadal pisze często, z głową, na różne tematy :)
RedMan10 - nieszczególnie wypowiadam się o polskiej piłce, ale on tak jak robi swoją robotę.

11. Najbardziej pomocny użytkownik
venomik - za ogarnięcie Plebiscytu, ale też za całokształt, styl bycia.
czubatka - za trzymanie forum przy życiu.
yedraz - za czas i chęci jakie ładuje w forumowe zabawy, nawet jeżeli gdzieś mnie nie ma.

12. Najfajniejszy użytkownik
Boromir - fajny ziomek, do pogadania o wszystkim, zwłaszcza reprezentacjach i innych ciekawych zagadnieniach.
1234 - jak wyżej w sumie

13. Największy dziwak
Kuba199292 - momentami odnoszę wrażenie, że jego posty to taki "strumień swiadomości". No ale jest aktywny, angażuje się.
Piekie(L)ny - kiedyś się łudziłem, że ma coś do przekazania a nie tylko żeby zwrócić na siebie uwagę, zrobić zamęt. Cóż :P

14. Najsłabsze ogniwo
W tym roku nikt mi na tyle nie podpadł, serio. Przynajmniej w tematach piłkarskich, sportowych.

15. Największe rozczarowanie
Bernabeu - szkoda, że trochę się wyłączył z dyskursu, nie chce nawet pisać z pierwszego konta + jeszcze to, że się podpiął pod tą płytką narrację o przepłaconej Premier League.
_the_firefly_ - bo zniknął z forum.
Bassu - trochę się nakręcił pod koniec roku. Rozumiem go, że zależy mu na dobru klubu i w przypadku United trzeba mieć mnóstwo cierpliwości aż coś w końcu ruszy, ale zaczął walić na oślep.

16. Największe zaskoczenie
Mr. Chris - zaraz mu stukną 3 lata na forum i cały czas trzyma poziom, pisze sensownie, rozważnie i nie robi niczego na siłę + szczerze mówiąc nie mam dla niego innej kategorii a jak najbardziej zasłużył na pozytywną nominację za dobry rok.

Bonus:
Spoiler:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”