Plebiscyt forumowy - 2024

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Plebiscyt forumowy - 2024

Post autor: Boromir » 07 sty 2025, 21:18

U mnie tradycyjnie po jednej nominacji. Gdybym dawał trzy wielu użytkowników by się powtarzało, np matta można nominować do minimum pięciu kategorii a uważam, że nie w tym rzecz.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - matt_ - moderator, Szkot, Islandczyk, Serb, Wyspoowczanin. Człowiek do wszystkiego w tym najlepszym wydaniu.
2. Debiut roku - Kuba199292, no jednak te ponad 750 postów nastukał, trzeba to docenić
3. Największy znawca - (L)okczerson, ładnie nam rozpisał przed sezonem taktykę Motty. Nic się nie sprawdziło :D Ale nominację daję już bez ironii. Fajnie, że wrócił.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - oj nie wiem
5. Największy dowcipniś - sci
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - Diamen23 dość nagle zniknął, był jaki był no ale jednak był
7. Najlepszy avatar - Przema z Santosem, nostalgia
8. Najbardziej irytujący avatar - cycki Ojca Dyrektora
9. Wydarzenie roku na forum - nie przychodzi mi do głowy żadna większa awantura (szkoda). Było Euro ale też raczej bez historii. To niech będzie foto yedraza, zwłaszcza że to mnie akurat bardzo pozytywnie zaskoczyło wtedy.
10. Kto poczynił największy postęp - Tennessee, tu akurat zaufam mattowi bo faktycznie ostatnio widzę ten awatar bardzo często
11. Najbardziej pomocny użytkownik - Mr. Chris - bo przypomniał
12. Najfajniejszy użytkownik - Pietro Bosman, dużo ogląda włoskiej piłki ale nigdy nie prowokuje. Poza tym warto docenić tę szczecińską mniejszość etniczną tu na forum.
13. Największy dziwak - Eyesmon, mam pewien dysonans bo ma fajne, bogate we wrażenia życie no ale jednak czasem wjeżdża taki boomer i kiedyś było lepiej.
14. Najsłabsze ogniwo - Conrado z tematu politycznego. Conrado z tematu Milanu jest spoko.
15. Największe rozczarowanie - DelPiero14 - za wieczne narzekanie. Jeszcze rozumiem że Juventus nie zachwyca i można coś skrobnąć, ale jak od dziesiątej minuty w temacie latają placki, leszcze, drewna to ciężko się to czyta. Poza tym wiadomo, pogoda do dupy, programy w tv głupie itd. Więcej uśmiechu w tej uśmiechniętej Polsce.
16. Największe zaskoczenie - Zygmunt-1, nie spodziewałem że ktoś tu jeszcze będzie pisał posty o Chrobrym. Szkoda, że trafiliśmy w taki marny okres że nie za bardzo chce się o tym pisać :(

Podsumowując, to był naprawdę niezły rok, lepszy niż kilka poprzednich gdzie wydawało się, że umieramy. Może nie tańczymy kankana ale jednak ciągle żyjemy :beer:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”