1. Najbardziej wartościowy forumowicz - @matt_ - użytkownik, którego często widać. Piszę sensownie, na różne tematy, wydaje się spokojny i opanowany, nie kojarzę go z jakichś konfliktów czy prowokacji. Często udziela się w tematach powiedzmy niszowych, czasem lubię poczytać jak tam radzi sobie Wietnam w eliminacjach lub inny Laos i użytkownik matt_ jest w tej kwestii niezawodny
2. Debiut roku - szczerze nie kojarzę za dużo debiutantów, w sumie to nic nie przychodzi mi do głowy.
3. Największy znawca - tutaj wyróżnię dwie osoby. @7lechus prowadzi swój forumowy blog na temat kobiecej piłki
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - bez głosu, nie chcę nikogo wybierać, pewnie kilka osób, by się znalazło do podyskutowania o różnych tematach. Albo dobra, wybieram @19B10 - myślę, że przy piwku byłoby o czym podyskutować
5. Największy dowcipniś - @Boromir - lubię jego poczucie humoru, nienachalne i w dobrym guście
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - powiedzmy, że @Bernabeu - w sumie nie znam historii powstania drugiego konta i ten użytkownik czasem się udziela, ale kiedyś było go więcej. Trochę te "Realki" i "Belisie" irytowały, hiszpańska piłka też koło wuja mi lata, ale pisał merytorycznie i często było to podparte sensownymi argumentami, czytało się nieźle.
7. Najlepszy avatar - @Boticelli
8. Najbardziej irytujący avatar - @Ojciecdyrektor - mimo, że cycki to trochę oczojebne i za mało widać.
9. Wydarzenie roku na forum - myślę, że wpis użytkownika @yedraz bez dwóch zdań. Przyćmił Euro i Igrzyska razem wzięte
10. Kto poczynił największy postęp - @Tennessee trochę sugerowałem się wpisami poprzedników, ale w sumie ma to sens. Pisze dość sporo, może nie zawsze zgadzam się ze wszystkim co pisze, ale pisze fajnie i merytorycznie.
11. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka - forumowa złota rączka.
12. Najfajniejszy użytkownik - @PietroBosman - kojarzę go jeszcze z czasów Forum Piłki Nożnej, jak miał w avatarze Szamotulskiego z L na głowie (chyba, że coś pomieszałem, wszak to było z 10-15 lat temu chyba), pisze dość sporo, nawet jak są to krótkie posty to są sensowne, dużo czyta, nie prowokuje, da się lubić.
@Eyesmon - może dziad i boomer, ale na pewno nie bambik
13. Największy dziwak - @Kuba199292 - pisze dość sporo, ale czasem tak pokręcone są to posty, że czytam po 3-4 razy
14. Najsłabsze ogniwo - nie mam pomysłu.
15. Największe rozczarowanie - @Diamen23 - zniknął bez śladu, skończyło się Euro i przestał do nas zaglądać.
16. Największe zaskoczenie - tu muszę dać głos na uż. @yedraz - zaskoczenie bez dwóch zdań, pozytywny gość, udziela się sporo, organizuje gry i zabawy, fajny chłop