Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 08 kwie 2006, 22:46

Bonso pisze:pier[bzyyyy]enie Nic mnie nie denerwuje bardziej, jak gadanie o tym, że drużyny grające z Legią są osłabione po meczu z Wisłą Jakoś na jesieni nikomu to nie przeszkadzało ! Jeśli piłkarze sa profesjonalistami, to chyba powinni tak samo sie mobilizowac i starac na każdym meczu, nie tłumacząc sie jakimś przemęczeniem, tymbardziej w meczach z najlepszymi ligowymi druzynami. Do końca rozgrywek jest tak, ze najpierw Wisła z kimś gra, w następnej kolejce z tym samym przeciwnikiem gra Legia i nie sądze, aby to miało jakiekolwiek znaczenie w przebiegu i wyniku meczu z Legią
Coś taki zdenerwowany? A czy ja napisałem że to źle, albo że to jest przyczyną dobrej gry Legii? Mnie to nie przeszadzało na jesieni i teraz na wiosę też nie mam nic przeciwko temu. Kto przed sezonem wiedział że będzie taka sytuacja w tabeli i teraz ludzie to odkryją, a wcześniej nie (chyba, przynajmniej ja)? Dla mnie jak Legia zdobędzie mistrzostwo to nie dzięki terminarzowi ale dzięki mądrej decyzji na górze o zatrudnieniu Wdowczyka. To jemu Legia zawdzięcza dobra grę a nie układowi meczy. Przeciez jakby Wisła była w formie sprzed kilku lat to Legia by jej nie dogoniła. A że mistrz Polski obniżył loty to mamy taką sytuację jaką mamy - i jestem ZA :!: :spoko:

Wróć do „Polska”