A skoro ktoś próbuje robić ze mnie idiotę, to pozwolę sobie na mały OT. Część pisałem w innym temacie, ale trudno. aby kogoś nawrócić, trzeba włożyć trochę wysiłku.fieldy pisze:lajtowo - musiałeś to napisac - w końcu odważyłem się złe słowo napisac na kogoś z Wisły
Nie wiem tylko czemu próbujesz mi wmówić, że sam to wymyśliłeś
fieldy pisze:Petrescu pewnie bedzie sie pluł o wszytsko i wszytkich, zamiast się wziąc ostro do roboty.
1.Radzę zacząć korzystać z tego:
a)Wyborcza stwierdziła, że "Dan Petrescu robi wszystko, by zyskać miano ligowego skandalisty. Niektórzy go już porównują do trenera Chelsea Jose Mourinho".Petrescu zaatakował władze Wisły! Petrescu krytykuje politykę transferową Wisły! Petrescu krytykuje lekarzy Wisły! Petrescu skrytykował piłkarzy! Petrescu skrytykował klubowych działaczy! Petrescu atakuje dziennikarzy!
Petrescu zaatakował władze Wisły! Petrescu krytykuje politykę transferową Wisły! Petrescu krytykuje lekarzy Wisły! Petrescu skrytykował piłkarzy! Petrescu skrytykował klubowych działaczy! Petrescu atakuje dziennikarzy! - oto skrót najważniejszych doniesień prasowych na temat Wisły Kraków, które od pewnego czasu dominują w relacjach prasowych z konferencji prasowych z Reymonta. Co ciekawe następnego dnia po każdej publikacji tego rodzaju zgłasza się do rzecznika prasowego klubu dziennikarz i z troską w głosie pyta, czy właściciel klubu już czytał artykuł. A nawet jeśli nie czytał, to czy: A. już podjął decyzję o zdymisjonowaniu trenera? B. już postawił ultimatum trenerowi? C. już negocjuje z trenerem X na temat objęcia zespołu Wisły? Odpowiedź zawsze brzmi tak samo: D. panowie, nie rozśmieszajcie rzecznika prasowego!
Już wkrótce wszyscy kibice i sympatycy Białej gwiazdy będą mogli śledzić na bieżąco co naprawdę powiedział Dan Petrescu, czy i kogo "zaatakował" podczas kolejnej konferencji prasowej. Od tego tygodnia bezpośrednio po spotkaniach prasowych z Danem Petrescu zapis video konferencji będzie publikowany na oficjalnej witrynie klubowej www.wisla.krakow.pl.
b) Po tym jak Petrescu powiedział, że ligowcy polecieli za daleko na spotkanie z Arabią Saudyjską i wolałby, ze by zagrali w kraju, zrobili: "Petrescu atakuje Janasa".
c) Z wypowiedzi "nie wiem czy decyzja o wypożyczeniu G. Kmiecika do Polonii była dobrym posunięciem, bo nie miałem okazji zobaczyć tego zawodnika wcześniej" zrobiono tytuł: "Petrescu krytykuje politykę transferową Wisły". Ale nieważne, że nawet w obecnym stanie kadrowym Kmiecik byłby piątym kołem u wozy.
d) Stwierdzono, że Petrescu atakuje Legię i mówi, że terminarz jest pod Legię. Nie mówił, pomylili go z kibicami.
e) Atakował też Legię wg prasy kiedy po meczu z Polonią stwierdził, że "Wszystkim się wydaje, że to Legia gra dobrze, a to Wisła pokazuje, że gra lepiej".
f) Podobno Petrescu płacze, że wiślacy nie mogą dobrze grać przez murawę. Ale wypowiedz o murawie pojawiła się po meczu z Polonią, kiedy nikt nie płakał, bo o co płakać po wygranym meczu?. A murawa została nadużyta i na części boiska wręcz brakuje trawy. Uzasadniona uwaga czy nie, to nieważne, można to i tak skomentować, że Rumun histeryzuje. Styknie?
2. Zamiast wziąć się ostro do roboty? Piłkarze chodza jak nakręceni, trening trwają do wieczora, dwa razy dziennie.P etrescu przychodząc do klubu mówił wciąż "hard work". I hard work jest. Dan "hard work" Petrescu czy "harder work" fieldy? Wybór jest prosty, myślę, że Cupiał z chęcią zatrudni Cię na szkoleniowca w przyszłym sezonie. Ale prywatnie proszę Cię, żebyś się nie zgadzał.fieldy pisze:Petrescu pewnie bedzie sie pluł o wszytsko i wszytkich, zamiast się wziąc ostro do roboty.
Czy w odpowiedzi na ten post dostanę równie ciętą i na poziomie ripostęfieldy pisze:z tobą się nie umawiam, jesteś cały obrzygany
Nie wiesz? Nie pisz. Nie wiem, czy dowartościowała Cię ta teoria, więc nie napiszę tegoBonso pisze:Jeśli piłkarze sa profesjonalistami, to chyba powinni tak samo sie mobilizowac i starac na każdym meczu, nie tłumacząc sie jakimś przemęczeniem, tymbardziej w meczach z najlepszymi ligowymi druzynami.