idotę ? jestes jakiś przewrażliwiony ... wyluzuj - Wisła przegra jeszcz enie raz ... i nie dziesięć.piwus pisze:A skoro ktoś próbuje robić ze mnie idiotę
gdzie ci wmawiam, że to sam wymyśliłem, napisałem wyraźnie, ze w necie siędze - zgadnie gdzie przeczytałem, ze się Petrescu pluje ?piwus pisze:Nie wiem tylko czemu próbujesz mi wmówić, że sam to wymyśliłeś
piwus pisze:2. Zamiast wziąć się ostro do roboty? Piłkarze chodza jak nakręceni, trening trwają do wieczora, dwa razy dziennie.P etrescu przychodząc do klubu mówił wciąż "hard work". I hard work jest. Dan "hard work" Petrescu czy "harder work" fieldy?
mówiac , że ma się wziąc do roboty, mam na myśli trening, który coś pozytywnego wniesie do gry zespołu - nie długość trwania pracy
a w życiupiwus pisze:Wybór jest prosty, myślę, że Cupiał z chęcią zatrudni Cię na szkoleniowca w przyszłym sezonie. Ale prywatnie proszę Cię, żebyś się nie zgadzał.
to już musisz sam ocenićpiwus pisze:Czy w odpowiedzi na ten post dostanę równie ciętą i na poziomie ripostę