Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 09 kwie 2006, 0:10

Ibrahimović pisze:Ostatnio rzeczywiście tak graliśmy, ale przeciez nie cały czas
No i? Barcelona potrafi grać cały sezon na poziomie, a Juve? Jedynie mogę powiedzieć, że mecz z Romą był świetny, a poza tym? LLIIPPAA to jest cały Juventus w tym sezonie... dlatego poraz n-ty chciałbym żeby wrócił Lippi albo ktoś na poziomie jego!
Ibrahimović pisze:Dziwne, ze jak wygrywaliśmy wszystko co się dało to nie miałes pretensji do stylu gry i nie chcialo ci się spać
Wiem, że to było pisane do Marq, ale ja mu przyznaje rację. Co z tego, że poraz kolejny po kiepskiej grze zdobędziemy Scudetto skoro po fatalnym meczu w naszym wykonaniu odpadamy z Ligi Mistrzów?? Zastanów się!
Ibrahimović pisze:Teraz kiedy przyszedł kryzys nagle ci się nie podoba styl w jakim zdobyliśmy mistrzostwo

Tak jak powiedziałem, poza meczem z Romą, żaden (chyba) mecz mi się nie podobał i to właśnie trzeba zmienić.

Teraz mi się przypomniało bo ody dwa mecze z Derby d'Italia też były na poziomie, ale to cały czas nie był ten Juventus na poziomie Lippi'ego. Ibrahimović, jeśli pamiętasz to zrozumiesz...
Marq pisze:Po każdym meczu zobacz statystyki i ile strzałów celnych piłkarze Juve na bramke oddali, nie będzie to miły widok.
Dokładnie! Sami najeżdzacie na Marq nie widząc co się dzieje! Ibrahimović kiedyś też tak myślałem, że wszystko jest super chociaż Juve dostawało w pape, ale wiem, że Ty myślisz inaczej! Widziałeś statystyki piłkarzy, którzy mają najwięcej spalonych albo strzałów na bramkę bądź niecelnych w Lidze Mistrzów? Tak góruje tam Juventus...

Wróć do „Włochy”