Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 09 kwie 2006, 0:37

Tomusmc
mnie tylko ciekawi co będziecie pieprzyć jak Juve zacznie grać bardzie ofensywnie,a nie będzie sukcesów :roll: Wiem co wtedy się bedzie działo - "Jak był Capello to chociaż Scudetto było...." ....

Mi się gra Juventusu w pierwszej części sezonu podobała i tyle. Jesli wam coś nie odpowiada no to mówi się trudno. Wolę taką gre Juve jaka była wtym sezonie (do momentu tego spadku formy) niż np. "inna" grę, a brak sukcesów. Nie jest powiedziane oczywiście, że grająć "innaczej" nie można zdobyć Scudetto, ale.... narazie zdobędziemy juz srugie w 2 sezony i niech tak zostanie. Uważam, że jesli ktoś gada, że Scudetto zdobyliśmy w marnym stylu to powinien się zastanowić co się działo w ostatnim sezonie kiedy Juve prowadził Lippi. Tyle. Scudetto zdobyliśmy w dobrym stylu. Według mnie.

Pozdrawiam
No i? Barcelona potrafi grać cały sezon na poziomie, a Juve?
Tomusmc - nie przesadzaj ,przypomnij sobie okres kiedy przegrywali bądź remisowali w lidze, no chyba ,ze wam o to chodzi - nie ważne jak byle do przodu*. Dzwoń po Zemana :lol:

* nie chodzi o Barce.

uuuu namęczyłem się, ale się opłacało :twisted:

Tomusmc: 29.12.2005
Cieszę się bardzo z formy Juve i chciałbym żeby utrzymali taką do końca sezonu i wtedy byśmy byli pewni, że mamy najsilniejszą pakę w nie tylko w Europie, ale i na Świecie. Jeśli chodzi o połowę seoznu to jestem bardzo zadowolony.
I co ? zmieniłeś zdanie :roll:

P.S
Tak jak powiedziałem, poza meczem z Romą, żaden (chyba) mecz mi się nie podobał i to właśnie trzeba zmienić.
wejdz w stary temat Juve i zobacz co pisałęś m.in o pucharowym meczu z Violą czy o meczu z Palermo. Podaje tylko te przykłady bo widziałęm twoje wypowiedzi tylko o tych meczch ,dalej nie dotarłem.

Powtarzam jeszcze raz - twierdenie, ze Juventus zdobył/będzie Scudetto w tym sezonie w marnym stylu i na dodatek stwierdzaja to kibice Juve to jest to dla mnie conajmniej chore i jeszcze na dodatek pisze tak kibic, który był wniebowzięty po pierwszej częsci sezonu :roll" Coś tu jest nie tak ,nie sądzisz ???

Wróć do „Włochy”