Mój zamysł jest taki, żeby co roku wyróżniać tu kogoś innego, ale że nie pamiętam kogo dawałem wyżej, a użytkownik HMK jest bardzo leniwy i nie chce się dla jego sprawdzić głosów sprzed roku to lecimy na spontanie. Na pierwszym miejscu użytkownik @yedraz, który nie dość, że pokazał się i rozbił bank bijąc rekord ilości lajków to jeszcze jest aktywny w życiu forum i dokłada do tego organizację typowań. Mój faworyt i mały plusik za miejsce zamieszkania, moja fascynacja gwarą podlaską rośnie z dnia na dzień, więc to dla jego wędruje pierwszy głos i najwyżej punktowane miejsce w pierwszej kategorii. Druga osoba, która moim skromnym zdaniem zasługuje na głos to @cloner, za całą ciągłość kariery forumowej, aktywność w wielu tematach, i choć pewnie jeszcze nieraz się z Kostkiem nie zgodzimy w niektórych tematach, zresztą nie tylko pewnie ja, ale też i inni tak wypada mocno docenić ilość postów i czas poświęcony na foruming, bo właśnie takie osoby nam dyskusje napędzają. Na ostatnim stopniu podium umieszczam @futbolowa, nie mylić z użytkownikiem @Futbolowa Rebelia, również za wiele lat na forum, aktywność w luźniejszych tematach i choć nie pisze nasza Częstochowianka wielu postów stricte piłkarskich tak wypada ją wyróżnić w jakiejś kategorii.
2. Debiut roku
Postawię na @Kuba199292, bo pisze. Nie zatrzymał się na 100 postach tylko coś tam skrobie głównie w angielskich tematach, nie mój świat, ale w obliczu debiutanckiej biedy, którą mamy rok po roku wypada docenić każdego kto jednak zostaje z nami na ciut dłużej niż kilka tygodni (tylko przestań mi użytkowniku Kuba199292 Madryt szkalować).
3. Największy znawca
Wszyscy się znamy, no prawie. @(L)oczkerson, @Wojtekb oraz @Magnum
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać, co roku to samo mam dawać, nuuuuuuda, zmieńmy
5. Największy dowcipniś
W sumie to chyba nikt mi nie przychodzi do głowy, serio. Ale jak już wszędzie chcę kogoś wskazać to rozśmieszył mnie @Boromir, m.in. wpisem o tym jak Loczek rozpisał taktykę Motty (kilka postów wyżej xD).
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum
Z tego to by można zrobić kategorię na 10 pozycji. @Diamen23 na pierwszym, bo był i zniknął, szkoda
7. Najlepszy avatar klaszczący Miś Belliś użytkownika @Bernabeu/@Bernabeu2
8. Najbardziej irytujący avatar @sickstick, który ma ogólnie fajne avki, ale na gigachadową szczękę gigachadowego Artura nie mogę już patrzeć xD
9. Wydarzenie roku na forum
Yedraz się pokazał, matt i bukmacherskie gry oraz EURO i "futbol znów nie wrócił do domu"
10. Kto poczynił największy postęp
Trochę ściąga od kolegów wyżej, ale @Tennessee oraz @Realista69 2.0 (to chyba jego main konto), bo przestał atakować Brahimka.
11. Najbardziej pomocny użytkownik
@czubatka
12. Najfajniejszy użytkownik
<liże jaja>@venomik za chęć organizacji Plebiscytu ofc</liże jaja>
13. Największy dziwak
@Kuba199292 za atakowanie mi Madrytu o czym pisałem wyżej, przestań to robić to i w przyszłym roku będą głosy. A kibice klubów niewspieranych przez arabskie fundusze powinni się wspierać.
14. Najsłabsze ogniwo
Nikt mi nie wadzi szczególnie, może tam czasami się powymieniamy zdaniami w politycznym z drugą stroną, ale idąc do innego tematu tamtą furtkę zamykam.
15. Największe rozczarowanie
@Boromir nie ubrał czapki Mikołaja
16. Największe zaskoczenie
Osoba użytkownicza (bo nie wiem jakich zaimków używa, nigdy tego otwarcie chyba nie powiedział) @piotrcies, bo nadal każdą nową osobę w MUFC wstawia w podpis i avatar. Zaskakuje mnie ta ciągłość.
Uff, koniec.