Plebiscyt forumowy - 2024

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 873
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Plebiscyt forumowy - 2024

Post autor: yedraz » 15 sty 2025, 17:56

Tym czerwonym tak bije po oczach, że czuję się zobligowany żeby napisać parę zdań na temat najciekawszych osób i wydarzeń na naszym forum...
Od kilku już lat obiecuję sobie że zrobię tabelkę w exelu i skrupulatnie będę przyznawał wybranym forumowiczom punkty, zarówno dodatnie jak i ujemne. :mrgreen: I wtedy mógłbym od razu wrzucić roczne podsumowanie, a nie czekać z tym do ostatniej chwili, gdyż do samego końca mam problem z przyznaniem nominacji w wielu kategoriach. Nie mając wyżej wspomnianej tabelki posłużę się w pewnej mierze Waszymi głosami, bo one w niektórych przypadkach wskazują mi odpowiedni kierunek. :wink:
Bowiem z moją sklerozą, niewiele jestem w stanie zapamiętać z Waszych pozytywnych i negatywnych zachowań (o dziwo te drugie jakoś łatwiej) w przeciągu dwunastu miesięcy.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz:
@matt_ - ekspert praktycznie we wszystkich tematach, które są poruszane na forum, no może właśnie poza polityką (co niekiedy może dziwić).
@DDK - za całokształt wszelakich działań i osiągnięć na forum (i nie tylko).

2. Debiut roku - nie jestem aż takim ekspertem, żeby wskazać kogokolwiek.

3. Największy znawca:
@7lechus - za penetrowanie tak egzotycznych rejonów piłkarskich jak Azja czy PNK.
@moody - za wiedzę, którą też się z nami dzieli, na temat jednego z moich ulubionych klubów. :arrow:
@Cement - za chęć opisywania wybranych spotkań, tak szczegółowo, że wydaje mi się że je oglądam. Sam kiedyś o tym myślałem (parę nawet się udało), więc wiem ile to wymaga czasu i cierpliwości.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
@Ilka - kobieta, która interesuje się piłką i do tego pracuje w bukmacherce. :spoko:
@cloner - na początku wydawał się bardzo irytujący, a z biegiem lat widzę, że faktycznie zna się na wielu rzeczach, już odczytuję jego poczucie humoru (przynajmniej sam tak to widzę), no i lubi narciarstwo alpejskie.
@Hersk - za jego upór w promowaniu najlepszego polskiego piłkarza, bo niektórzy próbują pomniejszać wkład RL9 w światową piłkę. :arrow:

5. Największy dowcipniś:
@MazurXIII - za jego czarnowidztwo pod rządami Uśmiechniętej Koalicji.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - aż tak nie ogarniam forum, gdyż śledzę tylko kilkanaście wątków (a szczególnie omijam tematy klubowe, bo z czytaniem ich byłbym może w roku 2022). :angry2:

7. Najlepszy avatar:
@Chlopaczek - tęczowe barwy mają u nas w plecy, więc chociaż takie wsparcie niech im będzie.

8. Najbardziej irytujący avatar:
@sickstick - już od ponad roku te oczy wywołują lekkie ciarki na moim ciele. Już wtedy (gdy się pojawił) miałem zagłosować na ten avatar, tylko że w poprzednim roku nie udało mi się zabrać do tej roboty.

9. Wydarzenie roku na forum:
Rzeczywiście najbardziej zapamiętaną akcją w minionym roku, było pobicie rekordu Wilmore'a, ale przecież nie będę głosował na siebie, :wink: dlatego wybieram udział @DDK w Lidze Mistrzów.

10. Kto poczynił największy postęp:
@Mr.Chris - faktycznie wydaje mi się że coraz ciekawiej czyta się jego posty i wyciąga z nich najczęściej pozytywne wnioski.
@cloner - i znowu ten kolega, ale poziom sympatii do niego wzrósł ponad skalę (o czym też wcześniej pisałem), zatem to jest tylko takie moje subiektywne odczucie.

11. Najbardziej pomocny użytkownik:
@czubatka - zdecydowanie od niego dowiaduję najwięcej o technicznych kwestiach działania forum, które bez jego wiedzy mogłoby zniknąć z eteru? :P
@Conrado - jeden z nielicznych obrońców obozu liberalnego w dziale politycznym. Bez niego musiałbym tylko czytać (a bardzo lubię tam zaglądać) o nieudolności obecnego rządu, co odrobinę mnie wkurza, chociaż sam też mam im wiele do zarzucenia. :whistle:

12. Najfajniejszy użytkownik:
@Eyesmon - sam chciałbym tyle podróżować, no ale za bardzo nie mam jak, to przynajmniej sobie poczytam opisy obieżyświata (no ido tego jest prawie w moim przedziale wiekowym).

13. Największy dziwak:
@1234 - ponieważ w grach, które na forum prowadzę nie potrafi się jednoznacznie określić, czy chce w nich brać udział czy nie?

14. Najsłabsze ogniwo - Naprawdę wyeliminowaliśmy (czy też oni sami się wyeliminowali) wszystkie, okaże się za rok?

15. Największe rozczarowanie - Tylko jeden złoty medal na Igrzyskach w Paryżu!

16. Największe zaskoczenie - Forma FC Barcelony (i jej sinusoida) pod wodzą Hansiego Flücka. :blow:

Może w końcu zrobię tę tabelę i za rok błysnę jeszcze ciekawszymi opisami?

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”