CM 2001/2002

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 09 kwie 2006, 14:47

Karmelinho15 pisze:No widze ,że w lidze wymiatasz :) A ten Strzelecki to kto to? A jak w pucharach? Sądząc po składzie i sukcesach w lidze to wygrywasz też wszystko. W ile zrobiłeś taki składzik?
Strzelecki :wink: hmm dosłownie mówiąc to moje imie i nazwisko :lol:, ale ne myslcie sobie ze zrobilem wymiatacza i dalem sobie do skladu. Postanowilem wrzucic moja skromna osobe do gry, zrobilem utalentowanego (nie wymiatacza ale utalentowanego) gracza i dolaczylem do zespolu River Plate Buenos Aires (tylko po to zebym go nie mogl wyciagnac). Potem za darmo skaperowal go sobie AC Milan a ja go od nich po dwóch latach odkupiłem za 16 mln Euro wiec calkiem sporo i nie mozna tego uznac za oszustwo :twisted: :wink:

----

Co do Pucharow. no coz cztery lata temu mialem polfinal, trzy lata temu final ligi mistrzow, a od dwoch lat zdobywam potrojna korone i superpuchary Europy i Holandii, wiec narazie idzie wybornie :wink:

w pierwszym sezonie kupilem Riquelme bo dostalem kase po sprzedazy Brugginka, a na koncie juz conieco mialem :wink: nastepnie Ibrahim Said i to byly moje transfery w pierwszym sezonie, w trzecim kupilem Ronaldinho i sie zaczelo :twisted: :wink: jak kupisz tych dwoch graczy to juz nikt Cie nie powstrzyma, potem przyszedl Robben prawie za darmo a jaest geniuszem. Tak jakos sie to toczylo, potem nie mialem co zrobic z kasa to kupilem sobie Julio Baptiste, Gerrarda, Dyera :wink: i prawde mowiac jestem zadowolony tylko z tego ostatniego :? no ale nic .. :wink:

teraz sprzedalem Franco Costanzo do Barcy za 90 mln Euro wiec juz stac mnie na kazdego...

Aha i jeszcze jedno, Maxim Tsigalko - i wszystko jasne, sprawdz :!: :wink:

POZDRAWIAM - wklejajcie swoje screeny :wink:

Wróć do „Hyde Park”