Ibrahimović pisze:pucharowym meczu z Violą czy o meczu z Palermo
To fakt, te mecze też były ładne. Nie o wszystkich pamiętałem.
Znajdź mi takiego co nie był. Jak Małysz skakał źle to wszyscy się od niego odwracali dlatego spójrz na to z innej strony. Ja w żadnym wypadku nie wyparł bym się kibicowania Juventusowi, ale chciał bym żeby coś zmienili. Widać jak na dłoni, że grają cienko, a szczególnie w Lidze Mistrzów. Z Bayernem, Werderem czy Arsenalem grali strasznie i to Cię uszczęśliwia? bo mnie nie za bardzoIbrahimović pisze:i jeszcze na dodatek pisze tak kibic, który był wniebowzięty po pierwszej częsci sezonu
Czy to nie było wtedy kiedy Juve było w finale Ligi Mistrzów? czy sezon później bo już nie pamiętam. Capello nigdy nie zrobi z piłkarzy tego co zrobił Lippi (nie chodzi mi o zdobycze tylko o grę).Ibrahimović pisze:Uważam, że jesli ktoś gada, że Scudetto zdobyliśmy w marnym stylu to powinien się zastanowić co się działo w ostatnim sezonie kiedy Juve prowadził Lippi
Ibrahimović pisze:aż się Tomus ustosunkuje do swojej wypowiedzi z nocy i tej z 29.12 bardzo mnie ciekawi co napisze
Wystarczająco dużo napisałem? czy jeszcze coś dodać? niestety nie zaskoczyłeś mnie żadnym przytoczonym cytatem