Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 09 kwie 2006, 16:48

Ibrahimović w tym cytacie nie ma wzmianki o tym, że podoba mi się gra Juventusu. Forma owszem była bardzo wysoka co przekładało się na wyniki. Teraz jak patrzę na Juventus w tym momencie to mnie krew zalewa. Poza tym napisałem tam, że chciałbym żeby taka forma utrzymała się do końca sezonu, ale jak widać chyba za szybko wystartowali... W najważniejszych meczach grali piękną piłkę, widać było stary Juventus, ale teraz to potrafią tylko gadać. Bardzo cieszy mnie Scudetto, ale każdy kibic marzy żeby jego zespół wzniósł także najważniejszy puchar w Europie, w Juventusie niestety kończy się zawsze na obietnicach. Bardzo zadowolony to byłem z formy piłkarzy Juve bo chyba każdy twierdził, że grali efektywnie, ale mi najbardziej chodzi o efektywność w grze dlatego ten cytat niezbyt tutaj pasuje. Juventus wygrywa, ale po słabych meczach i o to tutaj chodzi. Nie wygraliśmy chyba od czterech spotkań strzelając tylko jedną bramkę (Emerson) i to jest fajne nie? taki Juventus Ci się podoba?
Ibrahimović pisze:pucharowym meczu z Violą czy o meczu z Palermo

To fakt, te mecze też były ładne. Nie o wszystkich pamiętałem.
Ibrahimović pisze:i jeszcze na dodatek pisze tak kibic, który był wniebowzięty po pierwszej częsci sezonu
Znajdź mi takiego co nie był. Jak Małysz skakał źle to wszyscy się od niego odwracali dlatego spójrz na to z innej strony. Ja w żadnym wypadku nie wyparł bym się kibicowania Juventusowi, ale chciał bym żeby coś zmienili. Widać jak na dłoni, że grają cienko, a szczególnie w Lidze Mistrzów. Z Bayernem, Werderem czy Arsenalem grali strasznie i to Cię uszczęśliwia? bo mnie nie za bardzo
Ibrahimović pisze:Uważam, że jesli ktoś gada, że Scudetto zdobyliśmy w marnym stylu to powinien się zastanowić co się działo w ostatnim sezonie kiedy Juve prowadził Lippi
Czy to nie było wtedy kiedy Juve było w finale Ligi Mistrzów? czy sezon później bo już nie pamiętam. Capello nigdy nie zrobi z piłkarzy tego co zrobił Lippi (nie chodzi mi o zdobycze tylko o grę).

Ibrahimović pisze:aż się Tomus ustosunkuje do swojej wypowiedzi z nocy i tej z 29.12 bardzo mnie ciekawi co napisze

Wystarczająco dużo napisałem? czy jeszcze coś dodać? niestety nie zaskoczyłeś mnie żadnym przytoczonym cytatem

Wróć do „Włochy”