Żużel

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 09 kwie 2006, 19:56

Po 1 kolejce to za dużo powiedzieć nie można. No WTS dzisiaj bardzo ładnie. Troche słabiej Hampel tylko 9pkt. Słabym punktem jest Bjerre. Myśle ,że szanse dostanie Świderski i jeśli będzie robił w meczu po 8 pkt. to Atlas faktycznie będzie silny. Słabiutko Leszno mimo że przegrali niewielką różnicą to liczyłem na ich lepszy występ. Po 1 kolejce zauważyłem dwie rzeczy. Pierwsza to juniorzy. Dzisiaj jakoś nie zauważyłem żeby jakiś junior błyszczal jak to miało miejsce w ostatnim sezonie ,że junior po 10pkt robił. Druga sprawa to w każdej drużynie jest jakiś słaby senior w Tarnowie Dryml i J. Gollob, w Lesznie Loram, w Cz-wie Drabik, we Wrocławiu Bjerre, w Rzeszowie Kuciapa i Śledź. Wydaje mi się ,ze walka o mistrza będzie się toczyć pomiędzy: Unią Tarnów, Atlasem Wrocław, Polonią Bydgoszcz i Włókniarzem Częstochowa. Mimo iż Bydgoszcz przegrała to myśle ,że z czasem Sawina, Kościecha i reszta zaczną jeździć. Zresztą dzisiaj Atlas był bardzo dobry. Włókniarz też przegrał ale to głównie dzięki juniorom. Jak Sully się wróci do formy to Włókniarz będzie się liczył. Narazie b. dobrze jeździ Hancock i Richardson. Ułamek też dzisiaj nie najgorzej. Jak Drabik chociaz po 5pkt. będzie robił w meczu to Złomrex będzie się liczył.[/url]

Wróć do „Inne sporty”