Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 09 kwie 2006, 20:32

Tifosi mediolańskiego Interu wciąż nie potrafią zapomnieć o ostatniej porażce z Villarreal, która wyelminowała nasz zespół z Champions League już na etapie ćwierćfinałów. Po powrocie graczy Interu z wygranego meczu przeciwko Ascoli na parkingu lotniska Malpensa w Mediolanie czekała grupa kibiców, która zaatakowała kilku piłkarzy. Najbardziej ucierpiał Cristiano Zanetti, który został uderzony w szyję oraz okradziony. Inni piłkarze stali się atakiem obraźliwych okrzyków.

Jak widać protest naszych tifosich, którzy są dolni nawet do bardzo chamskiego zachowania względem piłkarzy trwa dalej. Zobaczymy co ultrasi z Curva Nord przygotują na Derby Mediolanu.

Debilom mówimy stanowcze NIE
Niestety nie po raz pierwszy "tifosi" Interu dają o sobie znać :roll: Naprawde wstyd za takich ludzi. Szkoda, że utożsamiają się z naszym klubem, ale tacy pseudoludzie są chyba wszędzie.

Wczorajsze zwycięstwo jest raczej smutne bo wciąż pamiętamy wtorkową porażke. Szkoda, że Sinisa nie strzelił takiej bramki Villarrealowi :P
coco pisze: teraz przydał by sie nowy trener ja marze o Hittzfeldzie

Naprawde ciężko powiedzieć jak poradziłby sobie Hittzfeld czy Hiddink :roll: Jak dla mnie są to szkoleniowcy wysokiej klasy, ale mam pewne obawy. Być może Spalletti, ale o niego może walczyć także Juve (o ile Capello odejdzie). Jedno jest pewne Mancini musi odejść - o ile nie chcemy kolejnych demonstracji pseudokibiców.

Wróć do „Włochy”