Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6348
Kibicuję: 4rsenal

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: sickstick » 20 sty 2025, 15:28

NoName1989 pisze:
20 sty 2025, 15:25
sickstick pisze:
20 sty 2025, 15:21
Mój dziadek ze strony ojca był w Werhmacie i ponoć ledwo gadał po polsku (zmarł zanim się urodziłem), zaś dziadek ze strony matki był z domu dziecka i miał mulatą karnację (czyli pewnie cygan). Dodając do tego że babcia ze strony matki był za komuny w partii, to chyba wolę nie poznawać swoich korzeni, bo na pierwszy rzut oka zdaje się że jestem nazisto-komunisto-cyganem, czy jakoś tak + jeszcze mam żydowski nos :P W każdym razie w polityce kariery nie zrobię.
No to do PO jak znalazł :whistle:
Nie ma się czym chwalić ale za życia więcej razy zdarzyło mi się zagłosować na PiS niż PO, mówiąc szczerze to wpychanie tego PO i Tuska w co drugą moją wypowiedz dot. polityki (a jak widać powyżej nie tylko polityki) trochę mnie już zaczyna irytować.
Delpiero14 pisze:
20 sty 2025, 15:17
Ja się lata temu na pogrzebie babci dowiedziałem od kuzynostwa ojca że pochodzimy z rodziny szlacheckiej, która straciła majatek w powstaniu styczniowym. Mieli nawet swój herb "ostoja mościc". Taka tam ciekawostka.
O tym że na forum wszyscy są przystojni, bogaci i wykształceni wie każdy, ale szlachcica to chyba jeszcze nie mieliśmy :mrgreen:

Wróć do „Hyde Park”