No niestety w tamtym momencie była sieczka zamiast mózgu już. Przyznam że przez ileś tam sekund chodziło mi po głowie czy by nie pozwolić na zrobienie Ci hetmana i od razu wymiana i ruch po wiadomo co ale też kłębiły mi się myśli czy to nie będzie marnotrastwo sytuacji obecnej. No niestety, jak sieczka zamiast mózgu w danej chwili to sieczka
Podobne odczucia
Dla porządku jeszcze pierwsza tabela grupy A
1. Samuraj 2 3 (242)
2. Leszek 2 1 (94)
3. venomik 0 0 (0)
Pierwsza liczba po nicku oznacza ilość rozegranych gier. Druga ta pogrubiona to ilość punktów. Samuraj ma 3 bo 1 za remis i 2 za wygraną w drugiej partii. Ja mam 1 wiadomo bo remis i porażka. A to co w nawiasie to łączny współczynnik WR. Tłumaczyłem wcześniej jak się go oblicza. Teoretycznie więc powinien w tej drugiej przegranej partii jeszcze trochę przeciągnąć nawet po utracie hetmana żeby mieć lepszy WR ale już to olałem bo on i tak nie może wpłynąć na moją eliminację. W najgorszym razie na to że to nie ja będę sobie wybierał kolor szachów w dodatkowym barażu o wyjście z grupy ale w mojej obecnej sytuacji nie ma co myśleć o dodatkowym specjalnym barażu tylko o tym czy w ogóle będzie szansa na wyjście
@venomik