Mistrzostwa forum w szachach 2025

Awatar użytkownika
Leszek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 307

Mistrzostwa forum w szachach 2025

Post autor: Leszek » 01 lut 2025, 9:21

Dowiedziałem się na priv od kolegi venomika że jedną partię z Samurajem już rozegrali a na drugą mają problem się zgadać, ale na pewno to się wnet wydarzy.

Generalnie na przyszłość jakby gdzieś się zdarzyło podobna sytuacja to nic nie stoi na przeszkodzie by podzielić się na forum wynikiem jednej gry zamiast dwóch a potem uzupełnić tą kolejną :) A ponieważ ja kojarzę ksywkę Samuraja na lichess bo z nim grałem już to udało mi się przed chwilą znaleźć tą pierwszą rozegraną między nimi partię. Chłopaki się więc na pewno nie obrażą jak ją teraz zaprotokołuje i uaktualnię tabelę.

Samuraj - venomik(Z)

https://lichess.org/GtpGfBzT#0

------------------------------------------------------------------------------------------

Uaktualniona tabela:

1. Samuraj 3 3 (292)
2. venomik 1 2 (150)
3. Leszek 2 1 (94)

No to już widzę że ciężko mi będzie wyjść do półfinału bo mam ujemny bilans z Samurajem a on już raz przegrał z venomikiem z kolei. No ale cóż, postaram się powalczyć na ile mogę. Do rozegrania więc w grupie zostały łącznie trzy partie. Koledzy mają już między sobą tylko jedną w której venomik zagra białymi a ja mam z venomkiem cały dwumecz. Wstepnie zaproponowałem venomikowi niedzielę wieczór.

@Samuraj @venomik

Wróć do „Gry Forumowe”