FC Barcelona - AC Milan (dwumecz)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 11 kwie 2006, 21:26

Meczyk się zbliża wielkimi krokami i towarzyszą temu coraz większe emocje i jakieś hiostoryjki wyssane z palca, Niggaz już to podkreślił " Cafu w Barcelonie " chociaż ciężko to nazwać historyjką... ;) Milan pokazał się z bardzo dobrej strony w meczu z Chievio, zwłaszcza Kaka od którego będzie bardzo wiele zależało. Napewno musi zagrać lepiej niż z Lyonem, wziąść ciężar gry na siebie i cały czas się pokazywać bo środek w tym meczu będzie kluczowy do zwycięsta a wygrać musimy bo stadion Barcy to również twierdza podobna do naszej. Najelpiej nie stracić bramki ale to już inna historia, najważniejsze zwycięstwo. Barca w meczu ligowym wynikiem nie błysła, nie wiem jak wyglądała gra bo tego meczu nie widziałem ale wiadomo... Liga Mistrzów a własne podwórko to dwa światy. Milan czeka ciężki mecz z Interem który jest dla nas ważny bo prestiż sie liczy i możemy sobie teoretycznie już zapewnić wicemistrzostwo włoch. Z drugiej strony trzeba uważać i się oszczędzać bo Liga Mistrzów to nasz główny cel, sam nie wiem jak postąpi Carlo.

Wróć do „Puchary Europejskie”