1. DDK 4 4 (261)
2. gumi2006 2 2 (138)
3. Cement 2 2 (125)
---------------------------------------------------------------------------------
Tak jak pisałem w poprzednim poście. Dzieją się tutaj rzeczy niesamowite. Jeżeli w ostatnim dwumeczu między Cementem a Gumim padną dwa remisy bądź też obaj gracze podzielą się wygranymi (czytaj, w zależności od wariantu obaj zgromadzą po 2 punkty na tych dwóch meczach ze sobą) no to dojdzie do kuriozalnego pata że wszyscy skończą z 4 punktami no i przywoływany przeze mnie w poprzednim poście a także przed startem rozgrywek punkt regulaminu na taką niesamowitą okoliczność będzie mieć zastosowanie. Czyli innymi słowy jeszcze trochę wtedy pogramy w tej grupie, haha
DDK już zakończył granie w grupie i może już tylko czekać co się wydarzy w dwumeczu między Cementem a Gumim, z drugiej strony DDK i tak ma pewien komfort bo już wie że na pewno automatycznie nie odpadnie i ten ewentualny pat to najgorsze co może go spotkać.
Jeżeli natomiast w dwumeczu między Cementem a Gumim będzie jednak ktoś kto wyciśnie z tych dwóch partii lepszy bilans dla siebie czyli albo wygra obie partie albo wygra i zremisuje no to będzie automatycznie zwycięzcą grupy a ten z gorszym bilansem automatycznie zajmie trzecie miejsce w grupie i pożegna się z rozgrywkami.
Tak więc emocje w grupie B sięgają zenitu, już mam wstępną zapowiedź że ten dwumecz ma zostać rozegrany w czwartek, czyli w ten sam dzień co mam nadzieję mój z venomikiem.
@DDK @Cement @gumi2006