"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Precel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 239
Kibicuję: TSW

"Święta Wojna na San Siro" ...

Post autor: Precel » 05 lut 2025, 15:30

:lol2:

Sekret mojej forumowej twórczości jest prosty. Szkoda, że tak dużo osób ma błędne postrzeganie tego, ale nie opłaca mi się za bardzo tego zmieniać i przekonywać, że jest tak a nie inaczej - bo po co? O co chodzi? Pełnie u siebie w pracy funkcję, która wymaga szybkiego pisania na klawiaturze. Ostatnio złożyłem papiery do Instancji wyższej ( ;) ), w której wymaga się szybszego pisania, a docelowo zamierzam iść jeszcze wyżej, gdzie wymaga sie pisania bardzo, bardzo szybkiego. Jeśli chciałoby się zmierzyć za pomocą jakiegoś programu tempo pisania to też jest proste. Moje tempo pisania 1.5 roku temu wynosiło 400-500 znaków na minutę (z polskimi znakami). Teraz wynosi ono 600-700 znaków na minutę. Traktuję to forum jako formę ćwiczeń i pisanie pewnych spostrzeżeń na temat meczów, które raz obejrzę, a raz nie. Owszem, widać jakie mecze widziałem a jakie nie po tym co napisze, także po prostu łączę przyjemne z pożytecznym w moim mniemaniu - jak komuś to przeszkadza, spoko. Ja na tym korzystam bo moje tempo pisania wzrasta z miesiąca na miesiąc, a u mnie w pracy jest to największa wartość dodana. Tylko tyle i aż tyle, główcie się dalej nad tym, czy jestem botem 🤖. To na pewno ciekawe zajęcie! 🫡

Wróć do „Hyde Park”