"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 12 kwie 2006, 9:47

Ten mecz dla Interu może być decydujący. Po ostatnim meczu Ligi Mistrzów spadła na nich duża krytyka ale nie ma co się dziwić bo należało im się to. Tym samym sposobem kolejny sezon zakończą z pustymi rękoma ale derby będę chcieli wygrać napewno bo prestiż dla nich jak i dla nas jest bardzo ważny. W Interze napewno nie panuje teraz odpowiednia atmosfera to odnoszenia sukcesów ale lekceważyć ich nie można bo właśnie w takich meczach jak ten derbowy mogą szukać drogi do wygrania i tym samym podbudowania się troche. Martwi mnie fakt że zagra Materazzi, bo możemy kogoś stracić a mecz z Barcą już nadchodzi. Milan będzie szukał okazji do rewanżu za pierwsze spotkanie które przegraliśmy 3:2 przez własną głupote i troche kontrowersyjne decyzje sędziego. Zobaczymy jak będzie tym razem ale wierze że przejmiemy władze w Mediolanie. Nie ulega fakt że jesteśmy zespołem poprostu lepszym :lol:...

Kibice Interu ostatnio się nie popisali ale mam nadzieje że będzie to czysta gra na boisku jak i na trybunach.

Wróć do „Włochy”