Mistrzostwa forum w szachach 2025

Awatar użytkownika
Leszek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 194

Mistrzostwa forum w szachach 2025

Post autor: Leszek » 08 lut 2025, 18:36

Jeszcze jeden post bo w sumie paru kwestii zapomniałem.

Po pierwsze mamy już decyzję Samuraja. Będzie zaczynał białymi więc nic nie muszę edytować a więc rozpiska półfinałów w poprzednim poście jest w 100% prawidłowa.

Po drugie (i to jest z tym związane) naturalnie pilnujcie bardzo tej kolejności. No bo wiadomo, w grupie jak dałem ogólną rozpiskę to sobie można było zaczynać od dowolnej barwy ale tutaj w playoffs nie ma dowolności tylko to co jest rozpisane na samej górze to tak trzeba rozpocząć naturalnie od tych barw które wybrali Samuraj i Cement a potem jak wspomniałem naturalnie po każdej partii zamiana bez względu na okoliczności.

Po trzecie, jak się zdarzy ten wariant że będziecie musieli się umawiać na raty bo zagraliście tam ileś partii po których wciąż nie ma rozstrzygnięcia no to wklejajcie nam zaprotokołowane te dotychczasowe partie z linkami do nich na bieżąco. Nie czekajcie do zakończenia wszystkich gier tylko wklejajcie nam w temacie i tak to co już się odbyło mimo tego że wciąż nie macie rozstrzygnięcia pary.

Po czwarte, zapomniałem o takim detalu jak jakieś ramy czasowe na rozegranie półfinałów, haha :mrgreen: No to generalnie proponuję pierwotny termin do końca niedzieli 16 lutego. Jakby ten termin przeminął a któraś z par by nawet nie wystartowała no to naturalnie będę tam dopytywał na privie czy są jakieś ustalenia.

To tyle uzupełnień. Ogólnie jeszcze dodam że obie pary półfinałowe z tą rywalizacją do 2 zwycięstw prezentują się ekscytująco, nie potrafię przewidzieć w żadnej kto awansuje do finału. I to jest piękne!! :)

@Samuraj @DDK @Cement @venomik

Wróć do „Gry Forumowe”