FC Barcelona - AC Milan (dwumecz)

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: AgaM » 12 kwie 2006, 17:43

Yazid ktoś powiedział że szczęście sprzyja lepszym :wink: , a po resztą, wziąwszy pod uwagę Stambuł to tak bardzo do nie wykorzystaliśmy. Dlaczego odnosisz się do jednego meczu, tego właśnie z Lyonem, nie weźmiesz np. pod uwagę Bayern, czy chciażby w lidze Chievo, z którym przegraliśmy w rundzie jesiennej. :? . Kaka blado prrezentuje się przy Eto'o czy Deco, a nawet Ronaldinho :?: :shock: , moim zdaniem Ronaldinho owszem jest w tej chwili najlepszym piłkarzem świata, ale ja osobiście i sądze ze nie tylko ja, nie sądzę, ażeby bardzo Kaka mu ustępował, a walorami defensywnymi napewno przewyższa. A porównywać to co wnosi di gry Kaka i Eto'o to już chyba obraza. No cóż ja wierzę w moich "bladeuszy" :P z Kaką, Pirlo, Shevą, Seedorfem, Inaghim, a przede wszystkim wierzę w "wiekową" obronę. Bo podobnie jak ty uważam że Dinho jest nie doścignięcia, więc aby go powstrzymać, potrzeba: doświadczenia, sprawytu, wiedzy jak się ustawić aby przejąć podanie, a nie próbować go gonić, dlatego się cieszę że ta nasza obrona jest tak "doświadczona i wiekowa", i uważam że wbrew pozorom to jest dla nas plus w tym meczu.

Wróć do „Puchary Europejskie”