Bienias pisze:Dla wielu kibicow Wisla przez pare sezonow byla synonimem zwyciestwa(ekstraklasa) i teraz trudno sie im pogodzic z porazka jaka moze byc 2 miejsce w lidze. pewnie dlugo jeszcze w gazetach bedzie sie analizowac gre Wisly niczym Realu w Hiszpanii, musisz sie przyzwyczaic no chyba ze Wisla jakims cedem zdobedzie mistrzostwo
Wcale cudu nie potrzeba bo przewaga nie jest duza a poza tym Legia wielkiej gry nie pokazuje, wiec jest zdecydowanie do ogrania. Po za ttym to Legia przez kilka ostatnich sezonach na koncowym rozrachunku byla za Wisla i mam nadzieje ze i po tym sezonie tak bedzie. Dzisiaj graja mecz z Lechem ktory podbudowany zwyciestwem z Wisla bedzie chcial ograc Legie. Mam takie przeczucie ze po meczu Legii z Kolejorzem strata Wisly bedzie wynosic conajwyzej 2 pkt...
A niby czemu nie wierzyszmarcin90 pisze:Ja zagłosowałem, że Wisła nie zdobędzie tytułu i mimo mojej sympatii dla Białej Gwiazdy nie wierzę, aby była w stanie zdobyć tytuł mistrzowski.
Nie rozsmieszaj mniemarcin90 pisze:Wczoraj co prawda wygrała 4:0 ze swoją imienniczką, ale zespół z Płocka jest typowym ligowym średniakiem, a nie drużyną ze ścisłej czołówki w naszej słabej lidze
marcin90 pisze:Jeśli Wisła jeszcze marzy o mistrzostwie nie może przegrać już żadnego meczu, a przy obecnej formie nie jest to raczej możliwe.
Jak wygraja 20:0 to pewnie zmienisz zdanie ze nie sa w slabej formie...