Gratuluję Ci serdecznie awansu do finału. No to teraz będziesz oczekiwać na rozstrzygnięcie w drugiej parze półfinałowej. @DDK
A Tobie @Samuraj bardzo dziękuje za udział w turnieju. No to jest dla Ciebie koniec zabawy bo tak jak przed startem pisałem, już drugi sezon z rzędu jesteśmy bardziej jak Euro niż Mundial, nie przewiduję bowiem gry o 3 miejsce. Są tylko półfinały i finał.
Jednak tak jak napisałeś, spisałeś się w tej edycji bardzo dobrze. Mam nadzieję do zobaczenia za niecałych 11 miesięcy
---------------------------------------------------------------------------------------
I jeszcze jedno na koniec tego posta. Trochę nawiązujące właśnie do tego że mamy przewidziane tylko 3 takie rywalizację playoffs do 2 zwycięstw. Jedna między DDK i Samurajem już się odbyła. Czeka nas jeszcze drugi półfinał a potem naturalnie Finał. Mianowicie jak już będzie ten finał to zapomniałem napisać co zdecyduje o tym który z finalistów wybierze sobie kolor szachów na pierwszą partię.
Na razie jeszcze nie musimy się zajmować finałem bo przed nami jeszcze druga para półfinałowa, ale jak kogoś by interesowało co regulamin będzie stanowił o kwestii uczestnika wybierającego sobie kolor pierwszej partii w finale no to zapraszam do kliknięcia w przycisk spoiler
Spoiler: