FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 12 kwie 2006, 23:50

Spotkanie Barcelony z Villarreal rozegrane zostanie w Wielki Piątek, czyli już pojutrze. Sytuacja w tabeli wygląda jak wygląda. Liga Mistrzów za pasem. Możemy się spodziewać 90 minut gry w tempie spacerowym z obu stron. Druga wersja głosi, iż obie ekipy zagrają możliwie najlepiej i potraktują ten mecz jako ostateczny sprawdzian przed LM. Ja osobiście słaniałbym się bardziej ku pierwszej wersji. To pewnie będzie taki mecz bez historii. Żaden wynik mnie nie zaskoczy. Poważnie. Cudem będzie zachowanie czystego konta przez Valdesa (o ile zagra :roll: ) z racji tego, że nie zagra Puyol ani Marquez. Reszta (poza Messim i Xavim) raczej będzie gotowa do gry co pozornie powinno nam zagwarantować dobrą grę, ale trzeba jeszcze chcieć a zawodnikom Barcy może zwyczajnie nie zależeć. Gościom z kolei punkty by się przydały i ciekaw jestem jak zagrają. Różnie może być.

Niech E2 coś ustrzeli i już będzie fajnie. Jako, że mam jeszcze dwa życzenia ro proszę o zwycięstwo gospodarzy oraz o brak jakichkolwiek kontuzji. Dziękuję.

Wróć do „Hiszpania”