Problem moze byc tylko jeden- i Gigi i Abbiati sa kontuzjowani ale podobno jest szansa ze Abbiati sie wykuruje. Mysle ze teraz optymalna jedenstka wygladan nastepujaco Gigi - Balzaretti (jak ogladalem ,,gre" Zebiny z Fiorentina to mnie krew zalewala-wypad z JUVE ) Canna- Thuram - Zambro- Mutu (bardzo lubie Camoranesiego ale cos ostatnio za duzo czaruje i nie ma pozytku dla druzyny)- Vieira (az sie chcialo ogladac jego gre z Fiorentina a musze przyznac ze juz troche w niego zwatpilem) - Emerson (ale musze wam powiedziec ze Gianni sie ostatnio naprawde w druzynie wyroznia a poza tym Puma ma kontuzje) Nedved - Alex i Ibra (no nareszcie cos zagral tylko szkoda tej nie wykorzystanej sytuacji sam w ostatnich minutach ale nie wiem jak wy ale mysle ze w Cagliari bedzie przelamanie bo kazdy z nas wie ze Zlatan to jeden z najlepszych napastnikow na swiecie i mam nadzieje ze nie sprzeda sie do Chelsea) A co do transfero to jak wam sie podobalo jak Floretn Malouda wkrecal w ziemie w kazdej akci Costacurte ? Mysle ze by sie bardzo przydal w Juve bo nie ma klasycznego lewego pomocnika... Co do Gerrarda to nie mam przekonania a jesli chodzi napastnikow bo jakis musi byc latem kupiony to mam nadzieje ze to bedzie ktos z : Bent (mlody, szybki, widac ze bedzuie sweitnym pilkarzem skoro w przecietynm Charltonie strzela powzyje 15 bramek) Villa (jak patrze na jego gre to to jest klasa sama w sobie, swietny przeglad pola i niesamowita ambicja) a 3 moj typ to Ibra (uwielbiam patrzec na jego gre jesli jest w forimie, nie ma takigo drugiego napastnika na swiecie i moim marzenime jest zeby on zostal w Juve) Dajcie swoje typy napastnikow z opisami, i zeby to byly jakies realne transfery... Pozdro Fani JUVE !